L’IEI acull la presentació del llibre “L’amic president”, del lleidatà Carles Porta

AMIC_PRESIDENT_2 - WEB

Reñé ha presidit l’acte, que s’ha celebrat aquest dijous a l’Aula Magna

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) ha acollit aquest dijous la presentació del llibre “L’amic president”, escrit pel periodista i escriptor Carles Porta i editat per La Campana.

A l’obra, Porta hi explica, amb un llenguatge molt proper, alguns dels aspectes més personals del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que coneix en primera persona gràcies a l’amistat que els uneix des de fa anys.

L’acte ha estat presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i ha comptat també amb les intervencions del propi autor i de la subdirectora del diari Segre, Anna Gómez.

En la seva intervenció, Reñé ha destacat la capacitat de Porta d’observar la realitat, en especial dels orígens, i de plasmar-la al text. Reñé ha aprofitat la seva intervenció per destacar també la capacitat comunicativa i la professionalitat d’Anna Gómez.

En un to marcadament amè, la presentació ha pres la forma d’una tertúlia en què els membres de la taula, prenent el llibre com a punt de partida, han debatut sobre temes tan heterogenis com l’amistat, la política i el procés actual.

Lleida, 10 de març de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat