L’espectacle de la Copa Dirt Track Rodi Michelin arriba a l’Albi la nit del dissabte

Foto Dirt Track Albi_001_SLI

La Diputació de Lleida ha acollit la presentació de la Copa Dirt Track Rodi Michelin a l'Albi

Foto Dirt Track Albi_002_SLI

La Diputació de Lleida ha acollit la presentació de la Copa Dirt Track Rodi Michelin a l'Albi

 

La prova se celebrarà amb la igualtat presidint les quatre categories i amb els germans Márquez i Emili Alzamora com a espectadors de luxe

El món de les dues rodes serà el protagonista dissabte 6 d’agost amb una nova prova de Copa Dirt Track Rodi Michelin, que arribarà a l’Albi amb tota l’emoció d’un certamen que compta amb el suport de la Diputació de Lleida. L’organització espera uns 50 pilots participants i ha anunciat també que els germans Marc i Àlex Márquez, acompanyats d’Emili Alzamora, presenciaran les curses en directe.

La presentació d’aquesta prova s’ha fet aquest dimecres a la Diputació amb la presència del diputat Enric Mir; de l’alcaldessa de l’Albi, Anna Feliu; del pilot i membre del Club de  Motociclisme de l’Albi, Jaume Gaya; i del membre del club i alcalde del Vilosell, Jordi Nogué.

La prova de l’Albi serà la quarta de la Copa Dirt Track Rodi Michelin després de les celebrades a Lleida (Rufea), Agramunt i Alcarràs, i posteriorment se’n disputaran tres més, concretament a Castellnou de Seana (24 de setembre), Alcarràs (16 d’octubre) i novament l’Albi (27 de novembre).

Com en la resta de curses d’aquest certamen, a l’Albi es podran veure en competició totes les categories: Open (reservada a pilots a partir de 15 anys), Promo (pilots a partir de  14 anys), 85 cc (11 a 15 anys) i Alevins (6 a 12 anys).

El diputat Enric Mir ha assegurat que “aquesta activitat és una mostra més del potencial que té la comarca de les Garrigues a l’hora de dinamitzar el territori, en aquest cas amb esport de competició”.

Mir ha assenyalat que per la Diputació “és un goig poder col·laborar en un espectacle de primer nivell com aquest organitzat d’una forma molt professional que, a més a més, té el suport de grans campions com els germans Márquez”.

Per la seva banda, Anna Feliu ha recordat que “el dirt track és un dels plats forts de la Festa Major de l’Albi que comença avui mateix” i ha assegurat que “tenim una de les millors pistes de tot el país que ens distingeix a la comarca, i que és un punt d’atracció per als amants del motor”.

Quant al programa, la jornada s’obrirà a les 18.00 hores amb les verificacions, per donar pas als primers entrenaments cronometrats a partir de les 21.00 hores. A les 22.20 hores es procedirà a la presentació dels pilots, i a les 22.40 hores començaran les curses. La superfinal Open-Promo està prevista per la mitjanit.

Pel que fa a les classificacions, a l’Open arriba com a líder Ferran Cardús, però amb només un punt d’avantatge sobre Jaume Gaya. A Promo, mana Ovidi Ramon seguit a 9 punts per Andy Mañer. Marcos Ponz és el líder de 85 cc, seguit a només 2 punts per Alejandro Rodríguez. Finalment, Brian Ugarte lidera els Alevins amb només 5 punts de marge sobre Max Sánchez, mentre en Alevins 50 Max Serra és al capdavant amb 8 punts d’avantatge sobre Eric Rubio.

A més, cal destacar que els set primers classificats de la Copa Rodi Michelin 2016 de la categoria Open tindran plaça assegurada al Superprestigio Dirt Track del Palau Sant Jordi 2016, així com els vuit primers classificats d’Alevins, que serà la categoria de complement al Superprestigio.

 

 

Lleida, 3 d’agost de 2016

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat