L’espai “Aliments del territori i tu” de la Diputació de Lleida porta 117 productes de proximitat a la Fira Q de Balaguer

ORIfoto_a_espai_aliments_del_territori_i_tu_01vr_editora_2_5856_0_1

ORIespai_aliments_del_territori_i_tu_03vr_editora_2_5856_0

ORIfoto_a_lespai_aliments_del_territori_amb_joana_ortega_00vr_editora_2_5856_0

L’espai “Aliments del territori i tu”, que impulsa la Diputació de Lleida per promocionar els productes de proximitat, promociona 117 productes del territori a la Fira Q de Balaguer, a més de comptar amb un espai d’activitats gratuïtes organitzades per Gustum on s’hi faran més d’una vintena d’accions entorn la cuina i els productes gastronòmics.

La Fira ha obert portes aquest dissabte en un acte d’inauguració on ha participat el vicepresident tercer de la Diputació, Pau Perdices, i el diputat Antoni Ponz, i que ha presidit la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega

El certamen, que se celebra durant tot el cap de setmana, compta amb aquest espai gastronòmic que la Diputació de Lleida impulsa juntament amb el Conselh Generau d’Aran, els consells comarcals de la demarcació i el projecte Gustum i que arriba a Balaguer després de l’èxit assolit a la Fira de Sant Josep de Mollerussa.

Entre les activitats que l’espai “Aliments del territori i tu” ha acollit aquest dissabte, s’hi troben una presentació i tast de formatges amb aplicacions gastronòmiques, l’elaboració d’una tapa de patata amb confitura de ceba, i la presentació de diferents productes com mel amb valor afegit o pa de fetge amb bolets.

Durant la jornada de diumenge, hi ha previstes activitats durant tot el dia com ara un taller de receptes amb formatge de búfala, tallers de cuina infantil o tast de vi, entre d’altres.

Balaguer, 27 d’abril de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat