Les voladures per l’ampliació de la carretera de Vilamòs finalitzaran el 6 d’agost

Millora i eixamplament del tram de 1.200 metres de la carretera LV-5055, que uneix la N-230 amb Vilamòs

Del 7 al 17 d’agost la Diputació de Lleida també aturarà les obres per no interferir en el desenvolupament habitual de les festes locals de la zona i de l’activitat turística

L’actuació en aquesta carretera eliminarà els revolts tancats i els forts pendents que caracteritzen l’actual traçat

La Diputació de Lleida finalitzarà el pròxim 6 d’agost totes les voladures per l’ampliació i millora del tram de 1.200 metres de la carretera LV-5055, que uneix la N-230 amb Vilamòs.

Igualment, del dia 7 d’agost al vespre fins al matí del 17 d’agost s’aturaran els treballs de millora d’aquesta carretera per tal de no interferir en el desenvolupament habitual de l’activitat d’estiu, que coincideix també aquests dies amb les festes locals de la zona.

Les obres de millora i eixamplament de la carretera de Vilamòs, que compten amb un pressupost de 704.309 euros, suposaran l’eliminació de l’actual traçat, que es caracteritza per forts pendents i nombrosos revolts tancats.

La carretera disposarà d’una nova calçada de 6 metres d’amplada constant, més una cuneta transitable pel costat de la muntanya d’un metre d’amplada addicional.

Vilamòs, 31 de juliol de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat