Les obres de millora de la carretera de Llardecans a Albatàrrec començaran en breu

El vicepresident de la Diputació, Ferran Accensi, ha visitat aquest matí el tram d’aquesta via més afectat pels aiguats de fa unes setmanes, que va quedar completament inundat

El vicepresident de la Diputació de Lleida, Ferran Accensi, ha visitat aquest matí el tram de la carretera de Llardecans a Albatàrrec (C-230A) que va quedar més afectat pels aiguats de fa unes setmanes, que van provocar que s’inundessin completament la carretera i els camps confrontats, provocant-ne el descalçament i la desaparició de part del voral.

Per evitar que aquesta situació es torni a produir, a partir del gener –ja que en aquest moment estan en procés de fabricació– s’instal·laran dos caixons als laterals de la via que augmentaran la capacitat d’evacuació de l’aigua i evitaran que es produeixin futures inundacions en temporals de molta pluja.

Aquesta obra, inclosa dins del pla d’emergència de carreteres, tindrà un cost estimat de 206.000 euros i durarà aproximadament un mes.

Al diputat Accensi l’han acompanyat el regidor de mobilitat, vialitat, trànsit i horta de la Paeria de Lleida, Joan Ramon Castro, i tècnics d’ambdues institucions.

Lleida, 26 de novembre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat