Les inscripcions a la Marxa de Tardor del Riu Set serviran per recollir fons per a ASPROS i el Banc dels Aliments

Marxa_Riu_Set_03

Marxa_Riu_Set_01

Marxa_Riu_Set_02

L’activitat esportiva s’adapta a les circumstàncies de la pandèmia sanitària i es podrà fer en família o bé de forma individual entre els dies 13 de novembre i 8 de desembre

 

El diputat Jordi Verdú, acompanyat del tinent d’alcalde de Montoliu i coordinador de la Marxa, Josep R. Mòdol, han presentat aquest dijous, a la sala de premsa de la Diputació de Lleida, la Marxa de Tardor del Riu Set solidària contra la Covid-19, que se celebrarà entre els dies 13 de novembre i 8 de desembre.

 

Les circumstàncies excepcionals de la pandèmia sanitària ha fet reformular als organitzadors el format d’aquesta marxa, de manera que enguany hi haurà dues novetats. En primer lloc, no es farà la inscripció habitual, sinó que hi haurà una recollida de fons per part de dues entitats destacades en la protecció de les persones castigades pels efectes socioeconòmics de la pandèmia: ASPROS i el Banc dels Aliments.

 

Les inscripcions només es podran fer per internet, amb Iter5, entre els dies 13 de novembre i 8 de desembre, a través de l’enllaç: https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1489 i es demana que es facin aportacions personals d’1, 3, 5, 10 o 20 euros.

 

En segon lloc, els diferents recorreguts de la Marxa (Puput (5,2 km), Esplugabous (12 km), Cigonya (15 km) i Milà Negre (20 km) es podran fer en aquest període de 26 dies que va des del 13 de novembre al 8 de desembre, ja sigui en família o de forma individual, prèvia inscripció, i sempre respectant la normativa per a la pràctica d’esport vigent en el moment de fer l’activitat.

 

Durant la seva intervenció, Jordi Verdú ha destacat l’esperit solidari de la cursa, la valentia dels organitzadors en fer-la en la situació de pandèmia sanitària que s’està vivint i la cura i respecte que tindran els participants per a l’acompliment de les mesures sanitàries establertes.

 

Per la seva banda, Josep R. Mòdol ha dit que l’activitat que es proposa pretén fomentar la descoberta del territori, defugint les aglomeracions, i escollint el dia que es vulgui per fer la pràctica esportiva, ja sigui de forma individual o en família.

 

Mòdol també ha explicat que es preveu editar un àlbum fotogràfic amb les instantànies que els participants facin arribar de la seva experiència esportiva i que també es penjaran a la pàgina web.

 

Per a més informació: https://marxatardorbaixset.cat/.

 

 

Lleida, 12 de novembre de 2020

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat