Les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació celebren el Nadal amb una parada de productes d’elaboració pròpia

Parada_Escoles_Especials_06

Parada_Escoles_Especials_05

Parada_Escoles_Especials_04

Parada_Escoles_Especials_03

Parada_Escoles_Especials_02

Parada_Escoles_Especials_01

L’estand disposa d’articles de regal fets pels alumnes del centre

Com ja és tradicional en aquests dates nadalenques, les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida munten la parada amb articles d’elaboració pròpia davant el Palau de la Diputació els dies 15 i 16 de desembre.

L’estand disposa d’articles de regal fets pels alumnes del centre, així com de productes directament relacionats amb les festes de Nadal, alguns d’ells dedicats a la Marató de TV3 que enguany es dedica a les malalties cardiovasculars.

Aquest divendres alumnat i professorat han rebut la visita de representants polítics de la Diputació, encapçalats pel president, Joan Talarn, acompanyat de la vicepresidenta Estefania Rufach; la diputada Helena Martínez, i el diputat Jordi Verdú.

Joan Talarn han agraït la feina que es fa des de les Escoles. “Els felicitem per la feina que fan els alumnes i la dedicació i professionalitat dels mestres”.

Les Escoles Especials Llar de Sant Josep atenen alumnes d’entre 0 i 18 anys amb discapacitat psíquica. Aquest curs hi ha 75 alumnes a l’escola.

 

Aquests infants i adolescents no poden seguir l’escolaritat en un centre ordinari per les seves limitacions cognitives o auditives i requereixen una atenció especial que potenciï al màxim les seves capacitats.

 

Lleida, 16 de desembre de 2022

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat