Les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació celebren el Nadal amb una parada de productes d’elaboració pròpia

Parada_Escoles_Especials03

S’han situat davant el Palau de la Diputació i hi tornaran a ser presents aquest divendres al matí

Com ja és tradicional en aquests dates nadalenques, les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida munten la parada amb articles d’elaboració pròpia davant el Palau de la Diputació els dies 12 i 13 de desembre.

L’estand disposa d’articles de regal fets pels alumnes del centre, així com de productes directament relacionats amb les festes de Nadal.

Durant la jornada d’aquest dijous i la de demà divendres, els lleidatans s’interessen pels productes exposats que són atesos pels mateixos alumnes i els professors que els han acompanyat i guiat des del primer moment.

Aquest dijous els membres de les Escoles Especials han rebut la visita de representants polítics de la Diputació, encapçalats pel president, Joan Talarn, i acompanyat dels vicepresidents Jordi Latorre i Estefania Rufach; i les diputades i diputats, Jordi Verdú, Albert Bajona, Marc Baró, Rosa Pujol, Eloi Bergós, Francesc Sabanés, Fèlix Larrosa, Agustí Jiménez, i Maria Burrel, i que s’han felicitat per la feina que fan els alumnes i la dedicació i professionalitat dels mestres.
Les Escoles Especials Llar de Sant Josep atenen alumnes d’entre 0 i 18 anys amb discapacitat psíquica. Aquest curs hi ha 70 alumnes a l’escola.

Aquests infants i adolescents no poden seguir l’escolaritat en un centre ordinari per les seves limitacions cognitives o auditives i requereixen una atenció especial que potenciï al màxim les seves capacitats.

Lleida, 12 de desembre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat