Les Escoles Especials de la Diputació inicien el curs amb 80 alumnes

Escoles_Especials_02

Escoles_Especials_03

Escoles_Especials_04

Escoles_Especials_01

El president Joan Talarn, acompanyat de la vicepresidenta i diputada responsable de les Escoles Especials, Rosa Pujol, han visitat les instal·lacions de la mà del director del centre, Jordi Botargues

 

El president de la Diputació, Joan Talarn, acompanyat de la vicepresidenta diputada responsable de les Escoles Especials, Rosa Pujol, ha visitat aquest divendres les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació situades al Complex de la Caparrella, de la mà del director del centre Jordi Botargues i membres de l’equip directiu.

 

El curs s’ha iniciat amb 80 alumnes en edats compreses entre els 5 i els 20 anys, i amb diferents graus de discapacitat. El centre compta amb 13 aules i un tutor per aula, 3 logopedes, 2 especialistes, 1 pedagoga, un fisioterapeuta, 11 educadors i el director, a més del personal del PASS i d’administració.

 

Com en anteriors cursos, i a través del Programa d’Inserció i Formació, s’imparteixen cursos de Tèxtil i Confecció, i de Jardineria, emmarcats en el Pla d’Inserció Laboral.

 

A part, també s’ofereixen activitats extra curriculars de teràpies assistides amb cavalls, gossos, ioga i natació, que ajuden els alumnes a treballar les seves habilitats i el seu desenvolupament cognitiu.

 

Lleida, 8 de setembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat