Les Escoles Especials de la Diputació de Lleida venen articles elaborats pels seus alumnes en benefici de la Marató de TV3

ORIescoles_especials_marato_tv3_001_editora_2_5656_0_1

ORIescoles_especials_marato_tv3_002_editora_2_5656_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest matí la parada situada a l’exterior de l’edifici de la Diputació de Lleida

Els nens de l’Escola d’Educació Especial de la Diputació de Lleida “Llar de Sant Josep” s’han sumat un any més als actes en benefici de la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la lluita contra el càncer, amb la venda de diferents articles elaborats per ells mateixos.

Aquest dijous i divendres els nens i professors de les Escoles Especials han instal·lat una parada al costat de la Diputació de Lleida on es podran adquirir els diferents objectes artesanals. La venda continuarà aquest dissabte de 9 a 13 hores.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat la parada situada a l’exterior de l’edifici de la Diputació de Lleida i ha felicitat els alumnes i professors de les Escoles Especials per l’esforç en l’elaboració dels objectes que es venen en benefici de la Marató de TV3.

Entre els articles que es poden adquirir hi ha els que s’han fet a través del taller de tèxtil terapèutic i el taller de plàstica, amb l’elaboració de collars, arracades, llibretes i objectes de decoració nadalenca, entre d’altres.

Lleida, 13 de desembre de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat