Les emissores de Lleida celebren el Dia Mundial de la Ràdio a la sala d’actes de la Diputació

Dia Mundial Radio_03

Dia Mundial Radio_05

Dia Mundial Radio_06

Dia Mundial Radio_07

Dia Mundial Radio_08

 En una jornada organitzada pel Col·legi de Periodistes de Lleida i a la qual s’han sumat el president de la Diputació, Joan Talarn; el vicepresident primer, Jordi Latorre, i la diputada d’Igualtat, Helena Martínez 

Els mitjans de comunicació radiofònics de la demarcació de Lleida han celebrat aquest dilluns el Dia Mundial de la Ràdio des de la sala d’actes del Palau de la Diputació en una jornada que ha començat a les 8.45 hores i ha acabat a mitja tarda.

Les emissores RNE, COPE, UA1, EMUN FM, Ràdio les Borges, Alpicat Ràdio, Ràdio Lleida, Onda Cero, Catalunya Ràdio, Ràdio la Seu, alumnes de la Caparrella i Ilerna han anat emetent en determinades franges de la seva programació des de la Diputacio de Lleida.

El president de la Diputació, Joan Talarn; el vicepresident primer, Jordi Latorre, i la diputada d’Igualtat, Helena Martínez, també s’han volgut sumar a aquesta iniciativa impulsada per setè any pel Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida.

Durant la jornada, diversos instituts de Lleida han assistit a les emissions en directe. Alumnes de 3r i 4t d’ESO dels instituts Màrius Torres, Joan Solà de Torrefarrera, Sagrada Família, FEDAC i Ilerna han seguit les programacions de diverses emissores.

Lleida, 14 de febrer de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat