Les diputacions catalanes donen suport a la candidatura olímpica Pirineus-Barcelona durant una trobada amb el vicepresident del COI, Juan A. Samaranch

Reunió presidents diputacions amb JA Samaranch-06

Reunió presidents diputacions amb JA Samaranch-WEB

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló, ha participat en la trobada que ha tingut lloc a Reus amb la resta de presidents

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa M. Perelló, ha participat aquest dimecres en la trobada, que s’ha fet a Reus, de presidents de diputacions catalanes amb el vicepresident Comitè Olímpic Internacional (COI), Juan A. Samaranch. La reunió ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, de la Diputació de Barcelona, Marc Castells; i de la Diputació de Girona, Miquel Noguer. El Palau Bofarull, de la Diputació de Tarragona a Reus, ha estat l’escenari de la trobada, durant la qual els màxims representants de les diputacions catalanes han refermat el seu suport a la futura candidatura olímpica Pirineus-Barcelona.

També han assistit a la trobada l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, i el president d’honor de la Fundació Gresol, Anton Pont.

Els quatre presidents ja van mostrar el seu suport a la candidatura durant la seva visita a la seu del Comitè Olímpic Internacional a Lausana, a Suïssa, el passat mes de desembre, on es van reunir amb el president del COI, Thomas Bach, acompanyats del secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, i el director general adjunt del COI, Pere Miró.

 

Lleida, 23 de gener de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat