Les comarques lleidatanes acullen per primer cop un circuit lleidatà de Cros del curs 2015/2016

Cros_escolar_001_SLI

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació d’un Circuit lleidatà de Cros del curs 2015/2016, que s’organitza per primer cop a les comarques lleidatanes i que puntua també pel jocs esportius escolars de Catalunya

Aquest circuit de cros està organitzat pel consell esportiu del Pla d’Urgell, del Pallars Jussà i de les Garrigues conjuntament amb el CA Bellvís, Xafatolls, Esbufecs i Joventut Atlètica d’Arbeca i les AMPA dels col·legis de les tres comarques, juntament amb la Diputació de Lleida i amb el suport del consell català de l’Esport.

El circuit escolar inclou set jornades puntuables arreu de les tres comarques organitzadores i segueixen el calendari següent: el Cros Esbufecs Mollerussa (25 octubre), el Cros de Tremp (29 de novembre), el Cros Ciutat de les Borges Blanques (13 de desembre), el Cros de Bellvís (17 de gener), el Cros Intercomarcal Ramon Bellmunt d’Arbeca (7 de febrer), el Cros Vila de Juneda (21 de febrer) i el Cros de Golmés (6 de març).

De les set jornades anteriors puntuaran les cinc millor classificacions obtingudes per cada atleta. Es podrà figurar a la classificació independentment del nombre de curses en que s’hagi participat. El preu d’inscripció al circuit serà de dos euros per participant. Els organitzadors preveuen arribar als 5.000 participants.

En la presentació, hi han participat els diputats, Joan Ubach i Enric Mir; el representant territorial d’Esports, Joan Segura; el tècnic de l’Agrupació de consells esportius, Josep M. Roy, i altres representants, com el president del Consell esportiu del Pla d’Urgell, Ramon Parramon, i el president del Consell esportiu de les Garrigues, Josep Beas.

El diputat Joan Ubach ha destacat l’esforç dels consells esportius comarcals per promoure entre els nens l’hàbit saludable de fer esport i el suport de la Diputació de Lleida per l’esport de base, com aquest circuit de cros escolar que rep el nom Trofeu Diputació de Lleida.

Així mateix, el diputat Enric Mir s’ha mostrat satisfet pel fet que aquest circuit s’englobi en l’àmbit provincial ja que els nens hi poden trobar una motivació extra a nivell personal i esportiva en la competició.

El representat de l’Esport Joan Segura ha destacat que aquest tipus de circuit esportiu serveix per apropar l’esport als escolars, com també per fer conèixer i promoure els pobles a les escoles i als nens.

Lleida, 5 d’octubre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat