Les Borges Blanques organitza la primera Fira Borges Motor

Fira_motor_Borges_001_SLI

Presentació de la presentació de la I Fira de Vehicles d’ocasió i maquinària agrícola de les Borges Blanques

La fira, situada a la plaça del Terrall, comptarà amb 11 expositors i pretén ser un aparador de venda i exposició de vehicles i maquinària agrícola

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat la primera edició de la Fira Borges Motor pels pròxims dies 5, 6 i 7 de maig amb l’objectiu de recuperar la mostra de maquinària agrícola que fa aproximadament uns 20 anys que no es fa, així com per promocionar i dinamitzar el sector de l’automoció i la maquinària agrícola del poble.

El nou certamen s’ha presentat aquest divendres a la Diputació de Lleida i ha comptat amb la participació de l’alcalde de les Borges Blanques i diputat, Enric Mir, qui ha indicat que aquesta fira pretén ser tot un referent del sector automobilístic a nivell comercial local i comarcal com també un esdeveniment que promocioni i dinamitzi la comarca turísticament i econòmicament.

Mir ha estat acompanyat per tres expositors de la localitat, Antonio J. Galvez, de l’empresa Autoreparacions Borges; Ramon Sans, de Tallers i Grues Sans, i Anna Roset de Nex Car, que han agraït la bona disposició i col·laboració de les institucions per tirar endavant aquesta fira i han desitjat que es pugui continuar organitzant en properes edicions.

La ubicació escollida és un lloc emblemàtic de les Borges Blanques, la plaça del Terrall, on s’hi exposaran més de 150 vehicles en una superfície de 3.000 metres quadrats, amb una onzena d’expositors, tres dels quals ho són de maquinària agrícola.

La inauguració anirà a càrrec del pilot lleidatà, Isidre Esteve, el divendres 5 de maig a les 10.30 hores.

A més, el consistori, que ha comptat amb el suport de la Diputacio de Lleida, ha fet coincidir els tres dies de fira amb altres jornades lúdico-festives per tal de poder atraure un públic familiar.

Durant tot el matí del dissabte 6 de maig, s’organitzarà el XXXIII Mercat de la Ganga, un mercat tradicional amb més de quinze parades en el que s’oferiran grans descomptes, ofertes i un esmorzar popular. També hi haurà parades del mercat setmanal i del mercat de segona mà.

Finalment, el diumenge 7 de maig, se celebrarà la Festa Major del Terrall amb tallers de tennis taula, mini basquet, taller i exhibició de zumba i exposicions de dibuixos dels alumnes de les escoles de primària, entre altres sorpreses.

 

Lleida, 28 d’abril de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat