Les Borges Blanques i Juneda esperen 200 esportistes als Campionats de Catalunya de Tennis Taula, Bàdminton i Hoquei ACELL

CAMPIONATS ACELL-1

Les diferents competicions, les quals consoliden Lleida com a territori d’acollida de l’esport inclusiu i adaptat i que compten amb el suport de la Diputació de Lleida, se celebraran diumenge dia 15 de desembre

Les Garrigues, i més concretament, les Borges Blanques i Juneda, tornaran a ser l’escenari, diumenge vinent, dels Campionats de Catalunya de Tennis Taula, Bàdminton i Hoquei-Special Olympics Catalunya-ACELL.

Els campionats han estat presentats aquest matí a la Diputació de Lleida en un acte que ha comptat amb la participació del vicepresident Jordi Latorre; de l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir; de l’alcalde de Juneda, Antoni Villas; del representant territorial d’Esports de la Generalitat, Joan Segura; del president del Club Tennis Taula Borges, Enric Vall; i d’Anna Pàmies, representant d’ACELL Lleida.

Latorre ha felicitat als organitzadors per aquesta iniciativa que ja fa anys que té lloc a les comarques de Lleida, i que està “absolutament consolidada”. El vicepresident ha volgut accentuar que aquests campionats s’emmarquen plenament amb les directius de la Diputació de Lleida. “Que són d’una banda, la promoció de l’esport, i de l’altra, la promoció de la inclusió, la igualtat i el benestar social del nostre territori, unes directrius que tant les Borges Blanques com Juneda en són referents”.

La Federació ACELL i Special Olympics Catalunya en són els organitzadors, amb la col·laboració dels ajuntaments de les Borges Blanques i de Juneda.  Segons ha detallat Anna Pàmies, la competició espera uns 200 participants Pamies s’ha congratulat pel fet que Lleida sigui capaç de donar cabuda en un sol dia a tres Campionats de Catalunya, una xifra que no descarten ampliar de cara al futur amb una altra disciplina, que podria ser el bàsquet. En el cas de Juneda, Pàmies ha dit que es comptarà amb la participació de quatre clubs (Flor de Maig, G6, Ripollet i Llamps) i que serà en la modalitat d’hoquei Special Olympics, l’única disciplina que internacionalment està homologada.

Pel que fa als escenaris, la competició de tennis taula es desenvoluparà al Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges Blanques, mentre que el bàdminton se celebrarà al Pavelló Francesc Macià, en tots dos casos de 10.00 a 18.00 hores, el mateix horari que hi haurà per a l’hoquei, en aquest cas al Pavelló Municipal de Juneda.

L’alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir, ha remarcat que aquesta mena d’activitats prestigien els ajuntaments que aposten per elles, un criteri que ha compartit Joan Segura en destacar la cultura del tennis taula i de l’hoquei existent a Les Garrigues, motiu pel qual Lleida es consolida com un territori d’acollida ideal per aquests campionats. També ho ha corroborat Enric Vall en recordar que aquesta serà la novena edició consecutiva en què les Borges Blanques és la seu del campionat de tennis taula, tot plegat dins una vocació que “forma part de la responsabilitat social del nostre club”.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat