Laura Borràs i Rosa Pujol inauguren la Biblioteca Domingo Espax d’Aitona

ConselleraAitona4-SLI

L’espai ha estat remodelat per adequar les seves instal·lacions i així
d’integrar-se al Sistema de Lectura Pública de Catalunya


L’alcaldessa d’Aitona i vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, ha acompanyat avui la consellera de Cultura de la Generalitat, Laura Borràs, en l’acte d’inauguració de la Biblioteca Municipal Domingo Espax d’Aitona.
La consellera ha estat rebuda a l’Ajuntament per Rosa Pujol i la resta de membres del consistori, com també del vicepresident segon de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, del vicepresident tercer, Jordi Latorre i del delegat del
govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré. Des d’allí s’han desplaçat a la Biblioteca Municipal, situada a la planta baixa de la Casa de la Vila, on han procedit a la inauguració. Cal destacar que durant els darrers mesos l’espai ha
estat sotmès a diversos treballs de remodelació de les seves instal·lacions amb l’objectiu d’integrar-se al Sistema de Lectura Pública de Catalunya (SLPC).
Pujol ha expressat que “finalment hem aconseguit que un municipi com Aitona, de menys de 3.000 habitants, tingui biblioteca” i ha acabat remarcant que “la cultura arriba a Aitona i arriba als pobles petits”.
La jornada ha comptat amb l’acompanyament dels ‘Batukats de l’Ala’, dels alumnes de l’Escola de Música, dels gegantons Tina, Tano i Tolí i de la poesia de Meritxell Gené. Un refrigeri ha servit com a cloenda als actes, tot i que per aquesta tarda hi ha programat un espectacle infantil.

Aitona, 9 de febrer de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat