Latorre demana que es resolgui el conflicte dels hotels del Pla de l’Ermita, afectats per l’expedient del complex de Boí Taüll Resort

Vilaller_01

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida ha fet aquestes declaracions durant la inauguració de la Fira Mil·lenària Ramadera de Tots Sants de Vilaller,  el certamen més antic de la comarca

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, ha presidit aquest dissabte la inauguració de la Fira Mil·lenària Ramadera de Tots Sants 2019 de Vilaller.

Latorre, que ha arribat acompanyat per l’alcalde de Rialp i assessor de la Diputació per a polítiques del Pirineu, Gerard Sabarich, ha estat rebut a l’Ajuntament de Vilaller per M. José Erta, alcaldessa del poble i presidenta del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, per la resta de la corporació municipal, i pel director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Albert Alins.

Latorre ha demanat urgentment que es resolgui el conflicte dels hotels del Pla de l’Ermita, afectats per l’expedient del complex de Boí Taüll Resort. Només queda un mes perquè s’iniciï la temporada d’esquí i aquests hotels, encara no han estat adjudicats, per la qual cosa, “es veurà amenaçada la viabilitat de les pistes, del turisme i l’economia de tota la comarca”, ha lamentat Latorre. En aquest sentit, ha manifestat que “des de la Diputació de Lleida demanem al Jutjat Mercantil de Barcelona que resolgui el conflicte de la forma que estimi”, tenint en compte que “el més important és el funcionament de l’economia de la nostra comarca”. Per aquesta raó, “la Diputació és molt explícita i taxativa demanant aquesta resolució”.

Durant la inauguració de la Fira, que ha estat marcada per la pluja, Latorre ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament i s’han desplaçat al Firal de Massaneres, escenari de la fira on han tingut lloc els diferents actes, tals com un esmorzar de forquilla i el lliurament de premis del XXXIII Concurs de Bestiar, entre altres. La Fira compta amb nombroses parades que ofereixen productes agroalimentaris i d’artesania tèxtil, tot i que el certamen també té espai per a espectacles, xarrades i activitats infantils, entre altres activitats.

 

 

Vilaller, 2 de novembre de 2019

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat