L’atletisme lleidatà retrà un homenatge a set dels seus representants històrics

Mercè Abad, Manuel Martín, Domingo Peroy, Albert Fernández, Jordi Labella, Pedro Taboada i Jesús Vidal, aquest a títol pòstum, rebran un reconeixement impulsat per l’AVALL el dia 20 al Sícoris Club

La Diputació de Lleida ha estat aquest dijous l’escenari de la presentació de l’homenatge que l’atletisme lleidatà retrà a alguns dels seus noms més il·lustres, en un acte impulsat per l’AVALL (Associació Veterans Atletes de Lleida) i que tindrà lloc el divendres 20 d’abril a les 9 del vespre al Sícoris Club.

Els esportistes que seran objecte del reconeixement per la seva tasca dins l’atletisme lleidatà seran Mercè Abad, Manuel Martín, Domingo Peroy, Albert Fernández, Jordi Labella, Pedro Taboada i Jesús Vidal, aquest a títol pòstum.

La presentació de l’homenatge ha comptat amb la presència del vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre; Joan Segura, representant territorial d’Esports de la Generalitat; Josep M. Roure, president de l’AVALL; i d’un dels atletes homenatjats, Manuel Martín. També hi ha assistit representants d’altres clubs, com ara Josep M. Puigarnau (Club Escatxics d’Agramunt), Josep M. Esteve (president de l’Associació Atletes Terres de Lleida) i Sebas Vidal (Club Atletisme Lleida UdL), a més de membres de la junta de l’AVALL. En la seva intervenció, Latorre ha celebrat la bona salut de l’atletisme lleidatà i ha refermat “el compromís de la Diputació de Lleida amb els valors que representeu i amb la tasca que heu anat fet durant anys”.

L’AVALL és una associació creada l’any 2000 que té com a reptes fomentar la companyonia i els valors tradicionals que emanen de la pràctica quotidiana de l’atletisme, també per donar suport a qualsevol manifestació o inquietud atlètica per al lligam generacional i pel reconeixement personal dels mèrits per aquells atletes masculins i femenins i per aquelles persones que al llarg de la seva vida han treballat de forma altruista en el foment de l’atletisme a les terres de Lleida.

És en aquesta línia que durant els seus 18 anys de vida ha organitzat diversos actes de reconeixement i gratitud a diferents personatges del món de l’atletisme de ponent, als quals ara s’afegeix aquest reconeixement, que consistirà en la celebració d’un sopar d’homenatge amb una àmplia representació de tots els clubs lleidatans i el lliurament d’un petit detall als exatletes, tots ells esportistes amb una llarga trajectòria en l’esport de casa nostra. Els assistents rebran també una còpia d’un llibre que ha preparat Manuel Martín amb documentació escrita i gràfica sobre l’atletisme als anys seixanta i setanta del segle passat.

Lleida, 12 d’abril de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat