L’atleta medallista olímpic a Los Angeles’84, José Manuel Abascal, present a la tercera Milla Solidària del Secà de Sant Pere

Se celebrarà el divendres 28 de juny i donarà tota la recaptació a l’Associació Down Lleida

Coincidint amb l’inici de les festes del barri del Secà de Sant Pere de Lleida, el proper divendres 28 de juny se celebrarà la tercera edició de la Milla Solidària del Seca de Sant Pere, a favor de Down Lleida.

L’esperit solidari de la cursa es veurà traduït amb la recaptació dels 5 € de cada inscripció, que aniran destinats a aquesta associació amb seu al Secà de Sant Pere. En l’edició de l’any passat, es van recaptar 830 €.

La cursa ha estat presentada aquest dimarts a la sala de premsa de la Diputació de Lleida a càrrec del diputat en funcions Paco Cerdà, acompanyat del representant territorial d’Esports de la Generalitat a Lleida, Joan Segura; el president de l’Associació de Veïns del Secà, José Carreiro; i dels organitzadors Manel i Rafael Serrano.

Segons ha explicat Manel Serrano, les curses d’adults començaran a les 19.00 hores i les infantils –que seran gratuïtes-, a les 18.15 hores. També a les 18.50 tindrà lloc la cursa integradora d’Egoismo Positivo. Entre totes, els organitzadors esperen arribar als 300 atletes, superant la xifra d’inscrits de l’any passat. Enguany, l’organització ha posat èmfasi en augmentar el nombre d’inscripcions en les categories femenines.

La distància és de 1.609 metres, i els atletes hauran de fer dues voltes a un circuit de 804,5 metres, que els organitzadors han catalogat de molt ràpid. És una distància molt espectacular tant per als atletes com per al públic, que podem veure passar tres vegades els corredors.

Aquest any, com a novetat, hi ha un premi especial en categoria masculina i femenina pel rècord de la prova.

Rafael Serrano ha explicat que el gran reclam d’aquesta edició serà la presència del mític atleta Jose Manuel Abascal, medallista olímpic a Los Angeles’84, així com els millors atletes provincials i alguns dels millors de Catalunya.

Finalment, Paco Cerdà i Joan Segura han volgut emfatitzar en el caràcter solidari de la cursa i al fet que amb només tres edicions tingui una rebuda tan extraordinària com la que es preveu i que la qualitat dels atletes que participen sigui tan alta.

Lleida, 18 de juny de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat

Milla solidària02_SLI

Se celebrará el viernes 28 de junio y donará toda la recaudación a la Asociación Down Lleida

Coincidiendo con el inicio de las fiestas del barrio del Secà de Sant Pere de Lleida, el próximo viernes 28 de junio se celebrará la tercera edición de la Milla Solidaria del Secà de Sant Pere, a favor de Down Lleida.

El espíritu solidario de la carrera se traducirá en la recaudación de los 5 € de cada inscripción, que se destinarán a esta asociación, con sede en el Secà de Sant Pere. En la edición del año pasado se recaudaron 830 €.

La carrera ha sido presentada este martes, en la sala de prensa de la Diputación de Lleida, por el diputado en funciones Paco Cerdà, acompañado del representante territorial de Deportes de la Generalitat en Lleida, Joan Segura; el presidente de la Asociación de Vecinos del Secà, José Carreiro, y los organizadores Manel y Rafael Serrano.

Según ha explicado Manel Serrano, las carreras de adultos empezarán a las 19.00 horas y las infantiles —que serán gratuitas—, a las 18.15 horas. También a las 18.50 tendrá lugar la carrera integradora Egoísmo Positivo. Entre todas, los organizadores esperan llegar a los 300 atletas, con lo que se superaría la cifra de inscritos de la pasada edición. Este año, la organización ha enfatizado su voluntad de aumentar el número de inscripciones en las categorías femeninas.

La distancia es de 1.609 metros, y los atletas deberán dar dos vueltas a un circuito de 804,5 metros, que los organizadores han catalogado de muy rápido. Es una distancia muy espectacular, tanto para los atletas como para el público, que puede ver pasar a los corredores hasta tres veces.

Este año, como novedad, se concede un premio especial en las categorías masculina y femenina por el récord de la prueba.

Rafael Serrano ha explicado que el gran reclamo de esta edición será la presencia del mítico atleta José Manuel Abascal, medallista olímpico en Los Ángeles 84, así como de los mejores atletas provinciales y algunos de los mejores de Cataluña.

Finalmente, Paco Cerdà y Joan Segura han querido destacar el carácter solidario de la carrera y el hecho de que, con tan solo tres ediciones, tenga un recibimiento tan extraordinario como el que se prevé, así como la calidad de los participantes, que será muy elevada.

Lleida, 18 de junio de 2019