L’Associació Internacional d’Amics del Túnel de Salau reivindica un any més la construcció d’aquesta infraestructura

L’Associació Internacional d’Amics del Túnel de Salau ha reivindicat un any més la necessitat de construir el túnel de Salau per unir el Pallars Sobirà i l’Ariege (Occitània) en una roda de premsa que s’ha celebrat aquest dijous a la Diputació de Lleida.

L’acte ha comptat amb la participació del diputat de la Diputació de Lleida, Josep Ramon Ibarz; de la presidenta de la Liaison France-Espagne, Mireia Pujol; del president de l’Associació Internacional d’Amics del Túnel de Salau, Xavier Bada, i del cònsol de França a Lleida, Bernard de Miguel.

El president de l’Associació Internacional d’Amics del Túnel de Salau, Xavier Bada, ha insistit en la importància estratègica d’aquesta infraestructura, ja que “Lleida serà una gran capital i necessitarà una comunicació directa amb Europa, motiu pel qual el túnel de Salau faria un gran servei de mobilitat tant per a les persones com per a les mercaderies”.

Per la seva part, el diputat Josep Ramon Ibarz ha indicat que aquesta infraestructura és important per unir Lleida i les valls del Pallars amb tota Europa i ha demanat la recuperació d’aquest projecte.

 

Lleida, 6 de juliol de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat