L’Albi acollirà la quarta cursa de la Copa Dirt Track Rodi & Michelin 2015, que compta amb el suport de la Diputació

Dirt_Track_Albi_001_SLI

Presentació de la quarta cursa de la Copa Dirt Track Rodi & Michelin 2015 a l'Albi

La cursa, que se celebrarà aquest dissabte 22 d’agost, acollirà les proves de les categories Open, Promo i 50cc

L’Albi acollirà el pròxim dissabte 22 d’agost la quarta cursa de la Copa Dirt Track Rodi & Michelin 2015 que es disputa aquest estiu a cinc poblacions de la demarcació de Lleida. Concretament, aquest dissabte participaran a l’Albi els pilots de les categories Open, Promo i 50cc.

El Moto Club Segre, el Moto Club Circuit d’Alcarràs i el Moto Club Lleida col•laboren per organitzar el campionat, que aquest any es crea conjuntament amb el provincial Ara Lleida.

Una altra de les novetats més importants de l’edició d’aquest any és que a la categoria Open s’incorpora una segona prova d’hivern, que també acollirà l’Albi (29 de novembre), juntament amb els municipis de Lleida (3 d’octubre), Alcarràs (22 de novembre) i Agramunt (8 de desembre).

L’acte de presentació de la prova ha comptat amb la participació del diputat Enric Mir; de l’alcaldessa de l’Albi, Anna Feliu; del pilot i membre del Club de Motociclisme de l’Albi, Jaume Gaya; del secretari del Club de Motociclisme de l’Albi, Roger Sanaüja, i del vocal del Club de Motociclisme de l’Albi i alcalde del Vilosell, Jordi Nogué.

El diputat Enric Mir ha assenyalat que tant per l’Albi com per la comarca de les Garrigues aquesta cursa és un esdeveniment important que les posa a primera línia pel que fa al món de les motos.

Per la seva part, l’alcaldessa de l’Albi, Anna Feliu, ha destacat el gran esforç i treball que han fet els joves del municipi per recuperar i mantenir el circuit que acollirà aquesta prova. “És un orgull tenir aquest circuit de referència a les comarques lleidatanes”, ha afegit. Feliu ha indicat que volen que el motociclisme es converteixi en un revulsiu per a la comarca.

Des del Club de Motociclisme de l’Albi, tant el Roger Sanaüja com el Jordi Nogué, han animat tothom a assistir a aquest esdeveniment esportiu, “que és tot un espectacle” i gaudir de les instal•lacions del circuit.

Els organitzadors han explicat que la prova compta amb gairebé una seixantena de pilots inscrits, dels quals sis són de l’Albi. Un d’ells, el Jaume Gaya, ha ressaltat les característiques del traçat del circuit de l’Albi.

Copa Dirt Track Rodi Michelin 2015

Aquest any, a més, els organitzadors han arribat a un acord amb l’organització del Superprestigio Dirt Track del Palau Sant Jordi de Barcelona, en el qual els 4 primers classificats de la categoria Open del campionat d’estiu i els 3 primers classificats de la categoria Open del campionat d’hivern tindran plaça assegurada en al Superprestigio Dirt Track 2015. Els 8 primers classificats de la classificació final de la categoria 65cc també podran disputar la cursa del Palau Sant Jordi.

La Copa Dirt Track Rodi Michelin 2015 que se celebra aquest estiu està formada per un total de cinc proves. El passat 23 de maig es va disputar la primera a la localitat de Lleida, a la partida de Rufea. La prova a Agramunt va tenir lloc el 27 de juny i la d’Alcarràs es va celebrar el 18 de juliol. Ara queden dues proves més, que tindran lloc el dia 22 d’agost a l’Albi i el dia 5 de setembre a Castellnou de Seana que tancarà la competició.
Lleida, 20 d’agost de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat