L’Albi acollirà la prova d’hivern de la categoria Open de la Copa Dirt Track Rodi & Michelin 2015

Dirt_Track_Albi_001_SLI

La Diputació de Lleida dóna suport a aquest campionat i a la darrera cursa de la prova d’hivern que se celebrarà diumenge 29 de novembre a l’Albi

El circuit del municipi de l’Albi acollirà el pròxim diumenge la prova d’hivern de la categoria Open de la Copa Dirt Track Rodi & Michelin 2015, on una seixantena de pilots de gran nivell garantiran l’espectacularitat de la carrera.

El Moto Club Segre, el Moto Club Circuit d’Alcarràs i el Moto Club Lleida col•laboren per organitzar el campionat que aquest any es crea conjuntament amb el provincial Ara Lleida.

Aquesta prova d’hivern de la categoria Open és una de les novetats més importants de l’edició d’enguany de la Copa Dirt Track Rodi & Michelin 2015 i que complementa la primera volta que es va disputar a l’estiu juntament amb les categories Promo i 50cc.

D’aquesta forma, la de l’Albi serà la tercera i darrera cursa de la prova d’hivern del campionat, ja que la carrera que estava prevista pel 8 de desembre a Agramunt ha quedat anul•lada a causa de les recents inundacions.

Així ho han explicat els organitzadors en la roda de premsa que s’ha celebrat aquest dimecres a la Diputació de Lleida i que ha comptat amb la participació del diputat Enric Mir; de l’alcaldessa de l’Albi, Anna Feliu; del president de la delegació territorial de Lleida de la Federació Catalana de Motociclisme de Catalunya, Jordi Pons; del pilot i membre del Club de Motociclisme de l’Albi, Jaume Gaya; del secretari del Club de Motociclisme de l’Albi, Roger Sanaüja, i del vocal del Club de Motociclisme de l’Albi i alcalde del Vilosell, Jordi Nogué.

El diputat Enric Mir ha assenyalat que aquesta cursa és un esdeveniment important que posa a primera línia el municipi de l’Albi i la comarca de les Garrigues pel que fa al món de les motos.

Per la seva part, l’alcaldessa de l’Albi, Anna Feliu, ha destacat el gran esforç i treball dels joves i del club de motociclisme del municipi per mantenir el circuit que acollirà aquesta prova i ha destacat la gran promoció que l’esdeveniment farà del municipi.

Els pilots arribaran a l’Albi el pròxim diumenge després de participar a les darreres curses dels municipis de Lleida (3 d’octubre) i Alcarràs (22 de novembre). Un d’ells, el Jaume Gaya, ha destacat el gran nivell dels pilots participants que asseguraran de cara a la carrera i de cara al públic un gran espectacle de motos.

En aquest sentit, des del Club de Motociclisme de l’Albi, Jordi Nogué, ha animat tothom a assistir a aquest esdeveniment esportiu.

Finalment, el delegat territorial de la Federació Catalana de motociclisme, Jordi Pons, ha ressaltat que s’ha arribat a un acord amb l’organització del Superprestigio Dirt Track del Palau Sant Jordi de Barcelona, en el qual els 4 primers classificats de la categoria Open del campionat d’estiu i els 3 primers classificats de la categoria Open del campionat d’hivern tindran plaça assegurada en al Superprestigio Dirt Track 2015.
Lleida, 25 de novembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat