L’Ajuntament de Riner torna al municipi

ORIfoto_1_riner_inauguracio_ajuntament_editora_2_6192_0_1

El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha refermat el compromís de la institució en la defensa dels ajuntaments lleidatans davant la reforma local espanyola, que condicionarà la prestació de serveis municipals a l’assoliment d’uns costos efectius a partir del mes de gener.

Reñé ho ha fet a Riner en l’acte d’inauguració del nou ajuntament d’aquest municipi, en un acte que ha comptat també amb la presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, de l’actual alcalde, Joan Solà, i d’una nombrosa representació d’autoritats locals i comarcals, així com de veïns que han volgut ser presents en un dia considerat d’històric per aquest poble del Solsonès.

Fins a l’actualitat i, al llarg de dècades, l’Ajuntament de Riner ha estat ubicat a Solsona. La Diputació de Lleida i la Generalitat han col·laborat per fer possible que les estances municipals tinguin la seu dins del mateix terme de Riner, i, en especial, en un dels seus llocs més emblemàtics pels seus poc més de 300 veïns: La Casa Gran del Santuari del Miracle, propietat de la Diputació de Lleida en cessió a la comunitat benedictina.

“Continuarem estant al costat dels municipis, no s’entén d’altra manera, per tal que pobles com Riner puguin inaugurar aquells equipaments i serveis que el pobli decideixi”, ha reblat Reñé en la seva intervenció en què ha felicitat l’Ajuntament de Riner i als seus veïns per la decisió presa.

Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat