La Volta al Segrià, un repte esportiu i solidari amb el suport de la Diputació

VOLTA_SEGRIÀ_1_WEB

VOLTA_SEGRIÀ_1_WEB

VOLTA_SEGRIÀ_2_WEB

Marcel Mor correrà 212 kilòmetres en cinc dies en un desafiament que vol recaptar fons per AFANOC i en el qual espera el suport d’altres atletes

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la roda de premsa de presentació de la Volta al Segrià, un repte de caràcter esportiu i solidari que farà el jove esportista Marcel Mor. La presentació han comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals, Antoni Fo; de l’alcalde d’Artesa de Lleida, Pere Puiggròs; de la delegada d’AFANOC a Lleida, Maite Montañés, i del protagonista del repte, Marcel Mor.

El desafiament consisteix en fer un recorregut de 212 kilòmetres que enllaça tots els pobles del Segrià (un total de 27) en cinc dies. A més d’un repte esportiu, la Volta al Segrià vol ser una oportunitat per recaptar fons per l’Associació de Familiars i Amics de Nens amb Càncer (AFANOC).

En la seva intervenció, Antoni Fo ha destacat precisament aquest vessant solidari, que “permetrà recaptar fons per als nens que pateixen càncer i que el Marcel Mor donarà a AFANOC, i això és el que li dóna a la prova un caràcter especial i que va més enllà de l’esport”.

Marcel Mor, de 19 anys i veí d’Artesa de Lleida, obrirà el repte aquest divendres, 26 de juny. L’origen d’aquest desafiament està en la seva passió per córrer, que ara vol compartir amb tots aquells que vulguin sumar-s’hi en qualsevol de les cinc etapes: la primera, des d’Artesa de Lleida a Maials (36 kilòmetres), passant per Aspa, Alcanó, Torrebesses i Llardecans; la segona, de Maials a Seròs (45 km), per Almatret, la Granja d’Escarp i Massalcoreig; la tercera, de Seròs a Sucs (50 km), per Aitona, Soses, Alcarràs, Gimenells i Pla de la Font; la quarta, de Sucs a Benavent de Segrià (44 km), per Almacelles, Alfarràs, Almenar i La Portella; i la cinquena, el dimarts 30 de juny, de Benavent a Artesa de Lleida (35 km), per Corbins, Vilanova de la Barca, Alcoletge, Els Alamús i Puigverd de Lleida.

Els horaris encara estan per definir, però estaran en funció de la climatologia, i l’esportista farà nit en cadascun dels punts de destí de la jornada. Marcel Mor, que anirà acompanyat d’un fisioterapeuta i un nutricionista, no vol fer el trajecte sol, i per això convida tothom a que l’acompanyi, ja sigui durant una part del trajecte, una etapa o fins i tot en les cinc. Per acompanyar-lo, només cal que tots els que ho vulguin fer facin una donació econòmica a AFANOC, que serà de 5 euros per etapa realitzada.

Lleida, 23 de juny de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat