La vicepresidenta Estefania Rufach assisteix a Soses al concert de cloenda del cicle Segrià Corals del Consell Comarcal

RUFACH-SOSES-0

RUFACH-SOSES-1

RUFACH-SOSES-2

RUFACH-SOSES-3

Hi han intervingut tres de les quinze formacions que han participat en una iniciativa que enguany ha visitat deu pobles.

La vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Estefania Rufach, ha assistit aquest diumenge al concert de cloenda de la 16a edició del cicle Segrià Corals, que ha tingut com a escenari l’església parroquial de Sant Llorenç de Soses.

Rufach ha estat acompanyada per l’alcaldessa de Soses, Sandra Marco; pel president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot; i per la cap d’àrea de Cultura del Consell, Teresa Malla. El concert ha anat a càrrec de tres de les formacions que han participat al cicle: la Coral l’Alzina, d’Alcarràs, la Coral Veus del Roser, d’Almacelles, i la Coral Ginestell, d’Alguaire.

En la seva intervenció, Estefania Rufach ha expressat el suport de la Diputació al cicle i als ajuntaments, els alcaldes i les alcaldesses que aposten per formar-ne part, així com al Consell Comarcal perquè és un pilar de la cultura del Segrià.

Organitzat pel Consell Comarcal del Segrià amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant l’Institut d’Estudis Ilerdencs i amb la col·laboració dels ajuntaments adherits, el cicle Segrià Corals 2022 ha visitat enguany deu pobles i ha comptat amb la participació de 15 formacions corals que han mogut un 300 cantaires. En el cas del concert de cloenda, les tres corals han ofert en primer lloc una actuació per separat, per acabar unint les seves veus en el cant conjunt de dos peces del cançoner popular, ja que en aquesta edició el cicle s’ha sumat a la commemoració del Centenari de la creació de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya. El cant d’Els Segadors ha posat el punt final al concert.

Els pobles que ha visitat el cicle han estat Maials, Torres de Segre, Almacelles, Benavent de Segrià, Sunyer, Corbins, Seròs, Alguaire, Torrefarrera i Soses. Pel que fa a les 15 formacions participants han estat el Petit Cor Cantàtor i la Coral Clavellina, de Torrefarrera; la Coral La Primavera Artesenca, d’Artesa de Lleida; la Coral Estels de l’Associació Cultural de Dones d’Almacelles (ACDA) i la Coral Veus del Roser, d’Almacelles; la Coral Bell Camp i la Coral Ginestell, d’Alguaire; el Conjunt de Veus Cordeveus, de Corbins; la Coral Flor d’Espígol, de Rosselló; la Coral La Palometa, de Puigverd de Lleida; la Coral Montserratina, de Raimat; la Coral La Lira, de Torres de Segre; la Coral El Roser, de Massalcoreig; la Coral Sant Bartomeu, d’Alpicat; i la Coral l’Alzina, d’Alcarràs.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat