La vicepresidenta de l’IEI visita el Castell de Concabella, la Torre de Lloberola, a Biosca, i el municipi de Torà

ORIsegarra-02_editora_2_5399_0_1

ORIsegarra-03_editora_2_5399_1

La vicepresidenta de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Rosa Pujol, ha visitat aquest dimecres el Castell de Concabella, al municipi dels Plans de Sió (la Segarra), la Torre de Lloberola, al municipi de Biosca (la Segarra), i ha fet una visita institucional al municipi de Torà (la Segarra).

Pujol ha iniciat el seu periple a Cervera, on ha visitat el consell comarcal de la Segarra, i ha estat rebuda pel president de l‘ens, Adrià Marquilles.

La vicepresidenta de l’IEI s’ha desplaçat fins al castell de Concabella, un palau senyorial documentat del segle XI, situat al nucli de la població de Concabella, al municipi dels Plans de Sió. Es tracta del castell o casal fortificat més gran de la comarca de la Segarra. Durant la visita s’han posat sobre la taula les potencialitats culturals i turístiques del municipi.

Més tard, en la seva visita a Biosca, Rosa Pujol ha signat el llibre d’honor, acompanyada de l’alcalde, Corneli Caubet, i ha visitat la Torre Lloberola. Es tracta d’un castell preromànic, documentat del segle X.

La vicepresidenta de l’IEI ha finalitzat la seva visita al municipi de Torà, on s’ha reunit amb la seva alcaldessa, Mercè Valls.

Torà, 21 de juny de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat