La vicepresidenta de l’IEI participa en l’acte de cloenda del Festival Emergent-Lleida 11

ORIdsc_0011_editora_2_4947_0_1

ORIdsc_0032_editora_2_4947_1

La vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol, ha participat aquest divendres en l’acte de cloenda del Festival "Emergent-Lleida 11", que s’ha celebrat a la Llotja de Lleida.

Emergent és un festival lúdic i creatiu que treballa amb el mitjà fotogràfic i juntament amb les escoles de fotografia i audiovisuals per estimular la creació fotogràfica i artística entre els més joves. També és un espai plural de reflexió, crítica i aprenentatge del món fotogràfic i audiovisual actual.

El festival, que s’ha celebrat del 26 al 28 d’octubre, ha inclòs exposicions a la ciutat de Lleida, activitats i jornades per debatre, aprendre i gaudir de la fotografia i l’art de primer nivell amb artistes nacionals i internacionals.

L’Institut d’Estudis Ilerdencs ha col•laborat amb el Festival Emergent amb la convocatòria de la tercera edició del programa eCREA, destinat a projectes de creació que tinguin una base fotogràfica. Les obres guanyadores d’aquest any es poden veure a la Sala Gòtica de l’Institut d’Estudis Ilerdencs fins al 27 de novembre.

Lleida, 28 d’octubre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat