La vicepresidenta de l’IEI clou la 15a Fira de l’Oli Verd de Maials

ORIfira_de_loli_de_maials_editora_2_5621_0_1

La vicepresidenta de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Rosa Pujol, ha clos aquest diumenge la 15a Fira de l’Oli Verd de Maials, que s’ha celebrat al llarg del cap de setmana. Pujol ha estat acompanyada de l’alcalde del municipi, David Masot, i del president de la Cooperativa, Josep Segura.

Durant la seva intervenció, la també portaveu de CiU a la Diputació de Lleida ha destacat la qualitat del producte que exhibeix el certamen, i ha posat en valor l’esforç i la voluntat de Maials per tal d’oferir una fira que contribueix també a potenciar el patrimoni cultural del municipi.

Pujol ha volgut destacar, durant el seu parlament, la funció dels municipis petits, assegurant que “són els donen sentit al país”, sobretot en el moment en que ens trobem.

La vicepresidenta de l’IEI també s’ha referit al sentiment d’orgull envers allò que és propi. “Us heu de sentir orgullosos del que teniu, del que sou i del que voleu ser”, ha dit, referint-se a la Fira de l’Oli Verd de Maials, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida.

Maials, 18 de novembre de 2012
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat