La variant d’Ivars d’Urgell, enllestida a l’abril

Ivars dUrgell 2014

El municipi celebra la festa en homenatge a la vellesa amb la presència del president de la Diputació, Joan Reñé

El President de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha remarcat aquest diumenge el compromís de la institució que presideix perquè les obres de la nova variant d’aquest municipi estiguin enllestides a l’abril de l’any vinent. Els treballs, actualment en curs, reordenaran el trànsit d’accés al poble i coincidiran en el temps amb la millora del consultori mèdic, actuació que també compta amb el finançament de la corporació provincial.

El municipi ha celebrat aquest diumenge la tradicional festa en homenatge als veïns majors de 85 anys. La commemoració s’inscriu en els actes de la Festa Major de Sant Andreu, patró del poble i ha estat, en aquesta edició, una concorreguda cita amb més de 150 assistents en l’acte i el dinar popular posterior.

En aquesta ocasió, 36 persones han estat distingides amb el reconeixement que la llar del pensionista i l’Ajuntament d’Ivars d’Urgell lliuren a tall d’homenatge. La celebració s’ha iniciat amb els parlament a càrrec dels representants de les entitats organitzadores de la festa.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde Ramon Maria Guiu i la tinent d’alcalde, Montse Coma, han agraït el suport rebut en tot moment per la Diputació de Lleida per dur a terme actuacions que, com la variant, són reclamacions de fa prop de 20 anys.

Ivars d’Urgell, 30 de novembre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat