La Segarra vista pels instagramers

ORIpresentacio_convent_sant_antoni_de_padua_editora_2_5888_0_1

Una quinzena d’usuaris de l’aplicació per a mòbils Instagram promocionaran durant dos dies els atractius de la comarca de la Segarra i més concretament de la vall del Llobregós i la de Cercavins. L’acció promocional, que ha començat avui dijous i es clourà demà divendres, ha estat impulsada pel Consell Comarcal de la Segarra i té el suport de l’Agència Catalana de Turisme i del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, com també dels ajuntaments directament vinculats als llocs que visitaran. Així mateix, hi col·laboren diferents empresaris turístics de la comarca.

La presentació de la trobada d’instagramers ha tingut lloc aquest matí al convent de Sant Antoni de Pàdua de Torà, on hi ha intervingut el vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, el qual ha expressat el suport de la Diputació de Lleida a totes aquelles accions destinades a la promoció del territori. Sabarich ha agraït també el concurs dels instagramers que participen en l’acció i ha destacat la importància de les noves tecnologies perquè “ens permeten atansar i promocionar el nostre territori i el seu patrimoni arreu del món”.

Sabarich ha recordat que el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida s’ha fixat com una de les estratègies per promocionar el territori la difusió a través dels mitjans socials, tal com ja va fer recentment amb l’organització de la Primera Trobada d’Instagramers al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, que va concentrar una trentena d’usuaris d’aquesta aplicació. Fruit d’aquella acció es van pujar a les xarxes socials més de 400 fotografies i actualment es pot veure fins al 19 de juny una selecció de les millors instantànies en una exposició al pati de l’IEI. La presentació ha comptat també amb la presència del president del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles, de l’alcaldessa de Torà, Mercè Valls i Miquel Parramon, conseller comarcal de turisme de la Segarra.

Els usuaris de l’aplicació que participen en l’acció a la Segarra, procedents majoritariament de Catalunya, visitaran durant la jornada d’avui la part nord de la comarca, on tindran ocasió de conèixer llocs tan emblemàtics com la torre de Vallferosa, el monestir de Cellers, Lloberola, Claret i Torà amb el convent de Sant Antoni de Pàdua. Demà divendres els instagramers es traslladaran a la zona sud, on visitaran Mas de Bondia, Montornès, Montoliu, l’Ametlla i Granyena.

Tots aquests indrets seran fotografiats pels instagramers convidats, alguns dels quals tenen més de 100.000 seguidors, i les imatges captades es pujaran a les xarxes socials. Això permetrà una gran difusió de la Segarra i de les Terres de Lleida entre un gran públic potencial. A més a més, els assistents a la trobada podran participar al concurs fotogràfic amb el hashtag i/o etiqueta#lasegarraclic.

Lleida, 16 de maig de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat