La Sala Gòtica de l’IEI inaugura el Pop Up Store Custo

ORIpop_up_store_custo_01_editora_2_5007_0_1

La Sala Gòtica de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) acull des d’aquest dimarts 29 de novembre i fins el 3 de desembre el Pop Up Store Custo, que consisteix en crear un espai efímer on es pot adquirir un producte concret en un temps limitat. En el cas de Custo Barcelona, els espais escollits es caracteritzen per ser edificis emblemàtics on es creen espais interactius i d’oci.

La vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol, ha presidit la inauguració del Pop Up Store Custo i, en la seva intervenció, ha destacat que la “presència d’un dissenyador del prestigi internacional de Custo Dalmau suposa una gran projecció per l’Institut d’Estudis Ilerdencs i per la ciutat de Lleida”. El copropetari de Custo Barcelona, David Dalmau, ha destacat la singularitat de l’edifici de l’IEI per acollir aquesta iniciativa.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el director de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Josep Maria Solé i Sabaté, van rebre la setmana passada el dissenyador Custo Dalmau al mateix IEI, on el dissenyador lleidatà va visitar les instal·lacions i les diferents sales d’exposició amb la intenció d’organitzar aquest Pop Up Store.

Lleida, 29 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat