La sala d’exposicions de la Diputació de Lleida acull una vintena d’obres d’artistes de la Fira d’Art de Salàs de Pallars

ORIfoto_1_editora_2_4895_0_1

La sala d’exposicions de la Diputació de Lleida exposarà fins el 15 d’octubre les obres dels artistes Enzo Marroccoli i Manuel Fajardo, que van participar en la darrera edició de la Fira d’Art de Salàs de Pallars.

Aquesta fira, que el passat més d’agost va celebrar la 21ena edició, aprofita el marc arquitectònic que proporcionen les eres de Salàs de Pallars per exposar les obres de pintors de tot Catalunya. Posteriorment, el jurat escull un parell d’autors que hi han participat, i les seves obres són exposades a la sala d’exposicions de la Diputació de Lleida des de fa anys.

A la presentació d’aquest dilluns de l’exposició hi han participat el diputat de CiU, Xavier Pont, el president de Fira d’Art de Salàs de Pallars, Salvador Puig, i els autors de la vintena d’aquarel·les que es podran veure a la Diputació de Lleida fins el dia 15 d’octubre.

En nom del president de la Diputació de Lleida, el diputat Xavier Pont ha recollit de mans del president de Fira d’Art de Salàs de Pallars un diploma amb què aquesta entitat ha volgut manifestar l’agraïment a la Corporació per la col·laboració rebuda durant anys.

Lleida, 3 d’octubre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat