La sala de premsa de la Diputació acull la presentació de la III Eternal Running al Circuit de Catalunya de motocròs de Bellpuig

ORIeternal_running_editora_2_4939_0_1

La sala de premsa de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la tercera edició de la Eternal Running que se celebrarà el proper 30 d’octubre al Circuit de Catalunya de motocròs de Bellpuig. L’acte ha comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació, Antoni Fo, l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, el representant a Lleida de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Quim Perisé; el director del Circuit de Catalunya, Isidre Esteve, i el director de la cursa, Rubén López.

Els organitzadors esperen la participació de més d’un miler d’atletes en un circuit que, enguany torna a oferir el seu recorregut fins a una distància de 10 quilòmetres. Com en l’edició de l’any passat, part del recorregut d’aquesta edició comptarà amb obstacles naturals.

El director del circuit de Catalunya, Isidre Esteve, ha explicat que des que fa tres anys es va diversificar la oferta de pràctica esportiva més enllà de la del motor, i que aquesta cursa va tenir molta acceptació, “fins el punt que l’any passat ja es va dissenyar un recorregut que sortia fora de les instal·lacions del circuit”, ha dit.

La Eternal Running és una competició esportiva extrema, consistent en una sèrie de curses de resistència. Cada carrera és diferent però totes es caracteritzen per la seva duresa, ja que en totes hi ha diversos obstacles com les bales de palla, rius, "piscines" de fang i circuits de filferros.

La cursa –la onzena del calendari de competició estatal- forma part del circuit mundial que està format per 20 proves, de les quals 15 se celebren en territori espanyol i 5 a l’estranger (Austràlia, Argentina, Alemanya, Anglaterra i Kènia).

Declaracions d’Isidre Esteve

 

Lleida, 27 d’octubre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat