La Quebrantabook proposa un recorregut sorpresa pel Pirineu català i aragonès amb el centre d’operacions al Pont de Suert

Aquest esdeveniment motociclista no competitiu se celebrarà el dissabte 20 de juliol i els participants podran optar entre dos recorreguts, de 400 i 650 kilòmetres

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la Quebrantabook, un esdeveniment motociclista no competitiu que se celebrarà al Pont de Suert del 19 al 21 de juliol. La presentació ha comptat amb la participació del diputat en funcions Paco Cerdà, i de l’organitzador de l’esdeveniment, Tito Pueyo.

Organitzada per l’Ajuntament del Pont de Suert i Weefel Events, la Quebrantabook transcorre per les carreteres del Pirineu català i aragonès, amb el trànsit obert, i té el seu centre d’operacions al Complex Esportiu del Pont de Suert. Tal com ha explicat Tito Pueyo, el traçat que hauran de seguir els assistents és sorpresa i es revelarà el dia de l’esdeveniment. El divendres es dedicarà als controls, les acreditacions i el brífing informatiu. Dissabte serà el dia de la Quebrantabook, mentre que diumenge es farà una visita gratuïta al Museu de les motos del Balneari de Caldes de Boí.

El tret de sortida es realitzarà en el format anomenat Rolling Start, és a dir, a partir de les 7.00 hores del matí sortiran cada 30 segons tres motocicletes per iniciar el trajecte. L’ordre de sortida dels participants es realitzarà tenint en compte l’ordre d’inscripció, és a dir, que el participant que s’escrigui amb més antelació portarà el dorsal número 1 i sortirà a les 7.00 hores.

Tito Pueyo ha detallat que “els participants podran escollir entre dos opcions”, la Quebrantabook 400 k i la Quebrantabook XTREM 650 k. A la 400, els participants sortiran després dels de 650 i el seu recorregut serà de 400 kilòmetres. La seva arribada serà al mateix punt on tindran el dinar preparat, ubicat al Complex Esportiu del Pont de Suert. A la 650, els participants faran el mateix que els participants de la 400 k, però després del dinar reiniciaran la marxa amb un trajecte de 250 kilòmetres més per altres carreteres i paisatges del Pirineu. La meta serà al mateix punt, el poliesportiu del Pont de Suert, on tindran també el sopar preparat.

Cada participant podrà seguir el recorregut proposat amb l’ajuda del llibre de ruta o del track per al GPS. També es dona l’opció d’inscriure’s en grups de tres per prendre la sortida conjunta i que només un d’ells porti el llibre de ruta, sent el xerpa de l’expedició.

En acabar la jornada del dissabte, després del sopar es farà un sorteig d’obsequis i es lliuraran diferents premis, com ara al moto club amb més inscrits i reconeixements al pilot més llunyà, al de més edat i al més jove. A més, tots els participants rebran una samarreta commemorativa, un tapaboques tubular, un GPS amb geolocalització amb sistema de SOS, el dinar, el sopar, un pin commemoratiu (només per als que finalitzin tot el recorregut) i l’accés al Museu de la moto de Caldes de Boí.

Pel que fa a la participació, Tito Pueyo ha dit que esperen un 300 motoristes entre els que faran alguna de les dos rutes establertes i els que s’acolliran a una tercera proposta nova d’enguany, consistent en un Moto-esmorzar “per aquells que no vulguin fer la ruta però que vulguin compartir aquesta jornada”, ha detallat Pueyo.

Podeu trobar més informació a la web de l’esdeveniment a: https://quebrantabook.com/.

Lleida, 8 de juliol de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat