La primera Cursa de Sant Blai del Palau d’Anglesola s’estrena amb 300 inscrits

Cursa_Sant_Blai_PAlau_Anglesola_SLI

La nova cursa se celebrarà diumenge 31 de gener i els participants recorreran 10 km pels carrers i camins del municipi

L’èxit de participació ha fet ampliar la inscripció a un centenar de places més, fins als 400

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la primera Cursa de Sant Blai del Palau d’Anglesola, una nova prova que se celebrarà diumenge 31 de gener i que ja compta amb 300 inscrits. L’èxit de participació ha portat els organitzadors a ampliar el nombre d’inscripcions en 100 places més. La cursa, que inaugura l’any esportiu a la comarca del Pla d’Urgell, coincideix amb el patró de les festes d’hivern del poble, Sant Blai.

La presentació ha comptat amb la participació del vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich; de l’alcaldessa del Palau d’Anglesola, Montserrat Mesegué, del regidor d’Esports del consistori, Joan Baptista, i del president del Club Esportiu del Palau d’Anglesola, Eduard March.

La cursa està organitzada per l’Ajuntament del Palau d’Anglesola i el Club Esportiu del Palau d’Anglesola i compta amb la col•laboració de la Diputació de Lleida a través de la marca “Ara Lleida”.

Rep el nom de “La més plana que has fet mai” ja que el circuit té molt poc desnivell i permet als corredors aconseguir la seva millor marca personal. Els participants recorreran 10 quilòmetres pels carrers i camins del Palau d’Anglesola (concretament 4km sobre asfalt pel nucli urbà i un 6 km pels camins de terra al costat del canal d’Urgell).

Els organitzadors esperen en els propers anys poder ampliar aquesta cursa amb altres modalitats, com una cursa de 5 quilòmetres.

Així mateix, l’alcaldessa Montserrat Messegé ha agraït la gran tasca de la setantena de voluntaris del Palau d’Anglesola que aquests dies col•laboren amb el consistori i la regidoria d’esports per poder aconseguir l’èxit de la cursa.

Finalment, el vicepresident de la Diputació, Gerard Sabarich, ha destacat el paper dinamitzador d’aquests esdeveniments esportius “Realment hem de destacar tot el que gira al voltant de les curses, donant a conèixer els nostres pobles i posant en valor la importància de la pràctica de l’esport entre els infants, el fer salut, l’associacionisme i el voluntariat de la gent”.

Sabarich ha afegit que aquesta és una de les primeres curses del calendari del 2016 i que la Diputació de Lleida ajuda els pobles en tot allò que comporti un benefici pel territori i per la seva promoció turística.
Lleida, 19 de gener de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat