La presidenta de la Diputació assisteix a la victòria del Club Patí Vila-sana contra l’Oviedo (4-0)

Club_Pati_Vilasana-SLI

Rosa M. Perelló ha felicitat les jugadores per la seva brillant trajectòria, tot destacant els ascensos consecutius que han assolit en les darreres temporades

La presidenta de la Diputació, Rosa M. Perelló, ha assistit aquest dissabte al partit d’hoquei femení de l’OK Lliga que s’ha celebrat al pavelló de Vila-sana i que ha enfrontat l’equip local, el Club Patí Vila-sana i el Cuencas Mineras d’Oviedo, corresponent a l’onzena jornada de competició.

En un pavelló ple, les jugadores entrenades per Jordi Capdevila, s’han imposat a les asturianes per 4-0, demostrant la seva superioritat, i fent lògica la diferència que les separa a la classificació, ja que les lleidatanes ocupaven la quarta posició de la classificació i les d’Oviedo eren penúltimes, amb només un punt sumat.

Perelló ha estat acompanyada per l’alcalde de la població, Joan Sangrà, i pels membres de la junta directiva del club, encapçalats pel seu president, Ramon Porta. També han estat convidats a l’encontre l’Associació Down Lleida.

A l’acabar el partit, la presidenta de la Diputació ha volgut felicitar personalment les jugadores, ja no només per la victòria en aquesta jornada, sinó per la gran trajectòria que estan portant aquesta temporada, essent un dels equips capdavanters de la màxima categoria de l’hoquei femení, i també pels excel·lents resultats que han aconseguit les darreres temporades, fins arribar a l’OK Lliga.

Perelló també ha volgut destacar la tasca que està fent el club amb la promoció de l’esport de base i ha assenyalat que aquesta és la clau dels èxits, perquè ajuden a formar les jugadores com a esportistes, però també com a membres de la comunitat.

Vila-sana, 12 de gener de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat