La Nit del Futbol Lleidatà recorda el desaparegut futbolista Miki Roqué

ORIfoto_president_editora_2_5403_0_1

ORIfoto_grup_editora_2_5403_0

ORIfoto_homenatjat_editora_2_5403_0

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest dimarts la tradicional Nit del Futbol Lleidatà 2011/2012, que s’ha celebrat a la sala d’actes de la Diputació de Lleida i on s’ha recordat la trista i recent desaparició del futbolista lleidatà Miki Roqué.

“La mort sempre és colpidora, però quan s’esdevé en una persona jove és més incomprensible i injusta”, ha afegit Reñé, que ha indicat que “l’acte d’avui és també un homenatge al Miki”.

La cerimònia, que cada any tanca la temporada amb el reconeixement als guanyadors de les diferents categories, ha comptat també amb els parlaments del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; del representant a Lleida de la Secretaria General de l’Esport, Joaquim Perisé; i del delegat a Lleida de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Terés.

En la seva intervenció, Reñé ha afirmat que “la Nit del Futbol Lleidatà és un reconeixement al treball continuat dels nostres clubs i a la seva aportació al món del futbol que es fa a casa nostra i des de casa nostra”. A més, ha indicat que gràcies al treball de tots es promouen altres valors individuals i col·lectius, com són el vessant formatiu, el vessant associatiu, el vessant de la salut i el vessant dinamitzador.

Durant l’acte s’han lliurat els reconeixements als clubs guanyadors de les diferents categories de Futbol Sala, Futbol Base, Futbol Femení i Futbol Territorial. A més, s’ha fet el lliurament del guardó especial a la seva trajectòria a Pere Majós i els diplomes als alumnes del curs adreçat a directius de clubs esportius.

L’acte ha estat organitzat per la Federació Catalana de Futbol.

Lleida, 26 de juny de 2012

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat