La Marxa Mascançà oferirà tres rutes el diumenge dia 27 a Linyola amb la col·laboració de la Diputació de Lleida

CURSA_MACANÇA_WEB

CURSA_MACANÇA_SLI

La cita arriba enguany a la seva cinquena edició, tot i que és el segon any en què està integrada dins el circuit Marxa.cat de marxes saludables de Ponent

La Diputació de Lleida ha acollit avui la presentació de la Marxa Mascançà, que se celebrarà a Linyola el diumenge 27 de maig emmarcada, per segon any consecutiu, dins el circuit Marxa.cat de marxes saludables de Ponent. La cita arriba enguany a la seva cinquena edició.

La presentació ha comptat amb la participació del diputat Francesc Sabanés;
de Joan Carles Grau, president del Club Excursionista Linyola; Roser Martí, secretària; i Maite Pons, tresorera de la mateixa entitat.

En la seva intervenció, Francesc Sabanés ha fet referència als noms de plantes herbàcies que tenen les rutes, i ha comentat que “són unes marxes que a més a més d’atansar la gent al propi entorn, no només a Linyola, sinó a tota la zona, és una forma de fer cultura, pel seu recorregut”.

En aquest sentit, Joan Carles Grau ha explicat que “l’any passat van augmentar un 50 per cent de les places i que aquest any esperen superar la xifra dels 370 participants de l’any passat, i si pot ser, arribar als 400, tot i que estan preparats per a fer-ho fins a 500 participants”.

Organitzada pel Club Excursionista Linyola amb la col·laboració de l’Ajuntament de Linyola, es tracta d’una caminada no competitiva que en part transcorrerà pel magnífic entorn natural de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana i també entre mig de les vinyes del Castell del Remei, amb la qual cosa els participants podran gaudir d’un hàbit saludable com és el caminar envoltats de natura.

Aquest any els participants podran tornar a triar entre tres recorreguts, els quals tenen el nom de tres plantes herbàcies que es poden trobar al llarg de la marxa i que cadascuna d’elles identifica una distància: Lli (13 kilòmetres), Fonoll (16) i Camamilla (25).

La Marxa Mascançà formarà part per segon any consecutiu del circuit de marxes populars saludables Marxa.cat, promogut per l’Associació Atlètica Km0 Ponent, un projecte amb el qual comparteix un seguit valors: activitat no competitiva, de ritme lliure i per tant oberta al gran públic, de totes les edats, i pensada per fer-la tan corrent com caminant.

 

 

Podeu trobar més informació a la web: http://celi.cat/mascanca.

 

 

Lleida, 16 de maig de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat