La majoria dels CEEI d’Espanya, reunits a Lleida

ANCES_02

ANCES_03

ANCES_04

ANCES_01

Aquest dijous s’ha fet la cloenda de la jornada de tècnics dels Centres Europeus d’Empresa i Innovació, que s’ha celebrat a la Sala d’Actes del Palau de la Diputació els dies 25 i 26 d’octubre

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, i el president de l’Associació Nacional dels Centres Europeus d’Empreses i Innovació d’Espanya (ANCES), Álvaro Simón de Blas, han fet aquest dijous la cloenda de les jornades de l’ANCE, que s’han celebrat a la Sala d’Actes del Palau de la Diputació els dies 25 i 26 d’octubre, i en la qual s’han reunit la majoria dels CEEI d’Espanya. L’acte ha comptat també amb l’assistència del director, Ramon Boixadera.

La cloenda ha estat precedida per la conferència que ha dut a terme Emili Duró, llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB i ESADE, màster en Administració d’Empreses per ESADE, soci fundador d’Iter Consultores SL i ex directiu d’empreses nacionals i internacionals.

Durant la jornada també s’ha celebrat, a la Sala Polivalent, l’Assemblea de l’Associació Nacional de Centres Europeus d’Empreses i Innovació (ANCES).

Lleida, 26 d’octubre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat