Col·laborem amb el concert solidari de Lluís Llach​

Concert_FEM_001_SLI

La Diputació de Lleida dóna suport al concert solidari amb cançons de Lluís Llach organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida

La Diputació de Lleida dóna suport a aquesta iniciativa solidària que preveu recaptar fons pel trasllat al nou hospital Miquel Martí i Pol, les obres del qual també estan finançades per la mateixa Diputació

 Conxita Tarruella ha confirmat l’assistència d’en Lluís Llach al concert del proper 30 d’abril a Lleida

El proper dissabte 30 d’abril, a les cinc de la tarda, el cafè teatre de l’Escorxador de Lleida acollirà un repertori de cançons del cantautor català Lluís Llach cantades per la Coral Sant Miquel. La Diputació de Lleida dóna suport a aquest concert solidari que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida (FEM) i que té per objectiu recaptar fons que es destinaran íntegrament a cobrir les despeses del trasllat de l’Hospital Martí i Pol de l’Arnau de Vilanova al nou centre de Neurorehabilitació Integral Miquel Martí i Pol.

El nou centre estarà ubicat a l’avinguda Onze de Setembre de Lleida i la Diputació de Lleida ha aportat 380.000 euros a la Fundació Esclerosi Múltiple per fer front a les obres d’arranjament i adequació de la nova seu, on es preveuen traslladar el proper 1 de setembre.

Aquest nou espai pretén millorar la qualitat de vida i atendre les necessitats dels pacients amb esclerosi múltiple, però també aquelles persones que pateixen malalties neurodegeneratives minoritàries.

La Diputació de Lleida i en el seu nom la vicepresidenta segona, Rosa Pujol, ha presentat aquesta iniciativa solidària amb la presència de la vicepresidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple a Catalunya, Conxita Tarruella; de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra, i de la directora de la Coral Sant Miquel de Lleida, Agnès Sellés.

La vicepresidenta segona, Rosa Pujol, ha destacat la gran responsabilitat social de la Diputació de Lleida en el sentit que com a institució està al costat dels municipis i també de les persones que més ho necessiten. A través de les seves línies d’ajut, la Diputació dóna suport en el seu dia a dia a més de 2.000 entitats socials sense ànim de lucre. En aquest sentit, Rosa Pujol ha fet una crida a la gent de Lleida per a què donin suport al concert i ha assegurat que està convençuda que serà un gran èxit.

La vicepresidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple a Catalunya, Conxita Tarruella, ha agraït el suport rebut per part de les institucions lleidatanes i ha destacat el paper fonamental de la Diputació de Lleida per poder tirar endavant el nou hospital.

Tarruella ha explicat que s’han posat a la venda 250 entrades. Cada entrada val cinc euros. Aquests diners recaptats es destinaran a fer possible la inauguració del nou local passat l’estiu.

Per a tothom es coneguda l’estreta relació personal del cantautor Lluís Llach amb el poeta Miquel Martí i Pol. Conxita Tarruella ha confirmat l’assistència d’en Lluís Llach al concert del proper 30 d’abril a Lleida.

Tal i com ha explicat la directora de la Coral Sant Miquel de Lleida, Agnès Sellés,  la coral està formada per persones que es reuneixen per cantar plegats per una bona causa. En aquesta ocasió, el projecte en comú ha estat aconseguir diners per poder ajudar a la Fundació Esclerosi Múltiple en el seu trasllat al nou espai.

Alguns dels malalts s’han implicat activament en aquesta iniciativa i, molts d’ells, també hi cantaran. Agnès Sellés ha agraït a l’Agustí Ardanuy el seu suport, fent els arranjaments musicals de les cançons d’en Lluís Llach pel concert.

Finalment, la regidora de Cultura de la Paeria, Montse Parra, ha explicat que l’Ajuntament de Lleida també col·labora amb aquesta iniciativa solidària cedint gratuïtament l’espai per poder organitzar el concert.

Lleida, 14 d’abril de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat