La Fira Montgai Màgic arriba a la 8a edició gràcies al suport de la Diputació de Lleida

Fira_Montgai_Magic_001_WEB

Presentació de la 8a edició de la Fira Montgai Màgic

Fira_Montgai_Magic_001_SLI

Presentació de la 8a edició de la Fira Montgai Màgic

Una seixantena de mags actuaran entre el 6 i el 9 d’octubre al municipi

La Fira de la Màgia al Carrer de Montgai, Montgai Màgic, arriba a la seva 8a edició amb una seixantena de mags, que entre el 6 i el 9 d’octubre faran 80 espectacles a diferents espais del municipi.

La Diputació de Lleida dóna suport any rere any a aquest certamen, que en aquesta edició serà inaugurat pel Duo Kybalion, format per una russa i un argentí, que oferirà una demostració de Quick-change, que consisteix a canviar completament d’indumentària en dècimes de segon.

La nova edició de la fira ha estat presentada aquest dimecres a la Diputació de Lleida i l’acte ha comptat amb la participació de la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; de l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert; del president de l’Associació de mags i il·lusionistes de Lleida (AMILL), Joan Gomis; i del director artístic de Montgai Màgic, Xavier Pérez “Reivax”.

La vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol, ha afirmat que des de la corporació es dóna suport a tots els municipis “des del més petit al més gran” i ha manifestat la seva satisfacció per poder col·laborar en la celebració d’aquesta fira on hi participen tants mags.

Per la seva part, l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert, ha indicat que la principal novetat d’enguany és que s’introdueix el món del mentalisme amb l’actuació de diferents mags especialitzats en aquesta disciplina.

Aquest any, Montgai Màgic instal·larà una carpa màgica i organitzarà un taller infantil de CelloGraff a càrrec de l’artista lleidatà Fil i Lily Brik, que aquests dies elabora un gran mural al Carreró.

Aquestes dues novetats se sumen a les activitats habituals del certamen com són el Mercat màgic, els tallers per als petits que organitza l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL) i l’espectacle i conferència que impartirà l’actual campió del món Daniel Collado.

El president de l’Associació de mags i il·lusionistes de Lleida (AMILL), Joan Gomis, ha assenyalat que arribar a la 8a edició de la fira suposa un gran esforç per part de molta gent i ha agraït el suport de la corporació lleidatana.

L’actuació estrella d’aquesta edició serà dissabte al vespre i anirà a càrrec de Raúl Black, primer classificat mundial, tercer classificat europeu i també campió espanyol entre altres països de màgia en grans il·lusions.

El certamen començarà dijous amb una sessió de màgia a càrrec de Shado Magic per a més de 300 escolars d’entre 3 i 12 anys procedents de centres educatius pròxims a Montgai.

El divendres es tornarà a organitzar, juntament amb la federació ALLEM, una sessió de màgia solidària adreçada a persones amb discapacitat. Està previst que hi participin uns 200 joves i monitors d’una desena de centres de la demarcació de Lleida.

Montgai Màgic es completarà amb un mercat de productes artesans i alimentaris que comptarà amb una quarantena d’expositors. Així mateix, els interessats en acampar a Montgai durant el cap de setmana poden fer-ho ja que l’Ajuntament ha habilitat el recinte de les piscines municipals.

Lleida, 5 d’octubre de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat