La Fira del Comerç de Proximitat de Camarasa celebrarà el 14 d’agost els seus cinc anys

Camarasa2

La jornada començarà a les 21 hores i comptarà amb diversos actes

 La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació de la cinquena edició de la Fira del Comerç de Proximitat de Camarasa, que se celebrarà el 14 d’agost al vespre.

La presentació ha comptat amb la participació la diputada Estefania Rufach, acompanyada de l’alcaldessa de Camarasa, Elisabet Lizaso, i la tècnica de turisme de Camarasa, Eva Roma.

A partir de les 21.00 hores s’obriran les parades i a les 22.00 hores es formalitzarà la inauguració amb una batucada a càrrec del grup Batucam de Camarasa amb acompanyament fins a la Plaça de l’Església. A les 23.00 hores es donarà pas a les havaneres amb el grup lleidatà Vent de Ponent per continuar la festa amb el DJ Jorlin.

Rufach ha apuntat que “aquestes fires ens ajuden als pobles del nostre territori a donar a conèixer els gran productes de proximitat que tenim, a la vegada que ens promocionen turísticament, encara que Camarasa es una localitat que la coneix ja molta gent”.

Lizaso ha destacat que “es una fira que va néixer abans de la pandèmia, però celebrant cinc edicions vol dir que ja està totalment consolidada”. A la vegada que ha expressat “que es una jornada propera, festiva i petita, que té com a eix el nucli antic. Es tracta d’un vespre en un ambient distés per trencar amb un agost calorós”, ha finalitzat.

Durant la fira hi haurà servei de tapes i begudes a càrrec de diferents bars i restaurants de la localitat.

Cal recordar que l’Ajuntament de Camarasa va recuperar l’any passat la Fira del Comerç de Proximitat després que ens els dos anys anteriors no se celebrés arran de la pandèmia. Ara, en la que serà la seva cinquena edició, el certamen oferirà una proposta formada per una vintena de paradistes amb productes de proximitat i artesanals que es podran visitar pels carrers del nucli antic de Camarasa, tot plegat amb l’objectiu de donar visibilitat i suport als comerços i els productes locals.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat