La Fira de l’Oli i productes artesans de Juncosa celebra la seva diada gran amb el suport de la Diputació de Lleida

Fira Juncosa-3

El vicepresident Jordi Latorre i el diputat Carles Gibert han participat en l’acte inaugural del certamen, que se celebra durant tot el cap de setmana

 

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, i el diputat Carles Gibert han participat aquest diumenge en l’acte d’inauguració de la 12a Fira de l’Oli i productes d’elaboració artesana de Juncosa, certamen que se celebra aquest cap de setmana en aquest municipi de les Garrigues sota l’organització de l’Ajuntament i de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre.

 

Latorre i Gibert han arribat a la plaça Major de Juncosa, on han estat rebuts per l’alcalde, Lluís Dalmau, i per Albert Guiu, president de la Cooperativa, i des d’allí s’han traslladat a la seu d’aquesta entitat per participar en un esmorzar. En acabar han efectuat una visita al recinte firal.

 

La fira de Juncosa pren el relleu de la de Maials, celebrada el cap de setmana passat, i durant les dos jornades en què se celebra ofereix un programa d’activitats força variat. El plat fort, però, és la venda d’oli a la mateixa Cooperativa, amb menció especial per a l’oli Les Cabanes, que en aquest 2019 ha obtingut cinc premis internacionals. A tot plegat hi cal afegir les parades de productes d’elaboració artesana. Hi ha la participació de 25 expositors.

 

Juncosa, 24 de novembre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat