La finca de Bonrepòs, espai d’aprenentatge per a estudiants

Finca de Bonrepòs

Finca de Bonrepòs

Finca de Bonrepòs

Finca de Bonrepòs

Una setantena d’alumnes de la Universitat de Lleida i de l’escola Valldeflors de Tremp visitaran la finca per fer diferents treballs

La finca de Bonrepòs, situada al terme municipal de Gavet de la Conca (Pallars Jussà), posa les seves instal·lacions a disposició dels estudiants per a que puguin fer treballs i pràctiques relacionades amb la natura i el medi ambient.

La finca té una extensió aproximada de 420 hectàrees i també disposa d’una casa de colònies amb capacitat per a 30 persones amb una taxa d’ús de 10 euros per persona i dia.

Aquest mes d’octubre la finca rebrà la visita de fins a una setantena d’alumnes procedents de dos centres educatius de Lleida i de Tremp.

Per un costat, una trentena d’alumnes del Grau d’Enginyeria Forestal de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL) es desplaçaran diferents dies fins a Gavet de la Conca per recollir dades de les formacions vegetals de la zona i fer un treball pràctic com a complement dels continguts teòrics dels estudis.

D’altra banda, una quarantena d’alumnes de P-4 de l’Escola Valldeflors de Tremp faran una jornada d’observació de la natura relacionada amb el treball de la tardor.

La finca de Bonrepòs actua com a centre d’informació i d’educació ambiental al que hi pot accedir tothom i també es dedica a l’explotació agrícola amb superfícies de cereals i farratges. A més, acull el Centre d’Estudi de la Vaca Bruna, únic d’aquestes característiques a Catalunya amb l’objectiu de mantenir i millorar la raça bruna dels Pirineus.

Lleida, 6 d’octubre de 2016

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat