La Festa Medieval Sant Jordi i el Drac de Puigverd de Lleida arriba a la 14a edició

Se celebra entre els dies 26 i 27 d’abril amb la inclusió de més activitats infantils

El diputat Paco Cerdà ha participat aquest dijous en la roda de premsa de presentació de la 14a edició de la Festa Medieval Sant Jordi i el Drac de Puigverd de Lleida, que se celebrarà els dies 27 i 28 d’abril.

La presentació –que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació– ha comptat amb les intervencions de l’alcalde de Puigverd de Lleida, Josep J. Solsona; el tinent d’alcalde, Josep Maria Argilés; i la presidenta de l’Associació Sant Jordi i el Drac, Noèlia Vallverdú.

L’acte central de la festa serà el dissabte a les 21.30 hores, amb la posada en escena de l’espectacle de la llegenda de Sant Jordi, amb la novetat d’enguany de comptar amb una graderia per a 500 persones, que se sumarà a les més de les 700 cadires ja previstes. Per aquesta representació, s’espera la presència de prop de 2.000 persones.

Una de les grans novetats de la 14 edició de la festa és que es torna a celebrar en dos dies, la qual cosa permetrà ampliar la programació d’activitats, especialment les dedicades als infants, tal i com ha explicat Josep Solsona. En aquest sentit, Noèlia Vallverdú ha afegit que l’organització no es podria fer sense la implicació de la gent del municipi.

La festa té el seu origen l’any 2006 quan, arran de la idea de l’artista Luciano Prodan, l’ajuntament fa el primer pas per tirar endavant la festa. Tres anys, després, el 2009, es constitueix l’Associació, amb la voluntat de consolidar i engrandir la festa.

La festa medieval de Sant Jordi de Puigverd de Lleida pretén obtenir com a primer objectiu la plena participació del poble i de les diferents associacions veïnals, amb l’organització de jocs, tallers, cercaviles, actuacions infantils, l’esmentada representació de la llegenda de Sant Jordi, ballades de sardanes o exposicions, entre d’altres activitats.

Lleida, 18 d’abril de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat