La Diputació, una institució propera

opinio_alcaldes_proximitat_SLI

Els alcaldes de Vilaller, Guissona i Torres de Segre valoren la proximitat i l’empatia de la institució amb el món local

Hem parlat amb alguns alcaldes i alcaldesses perquè ens expliquin quina és la valoració que en fan i quins aspectes destacarien de la gestió de la corporació.

“La Diputació de Lleida ens dóna un suport important tant a nivell professional com econòmic per tirar endavant els nostres projectes”. Amb aquesta afirmació l’alcaldessa de Vilaller, Maria José Erta, ha volgut manifestar la seva satisfacció amb la tasca que desenvolupa la corporació.

“No només ens ajuden econòmicament sinó que també ens orienten i ens direccionen per tirar endavant els diferents projectes. A més, el tracte personal i professional és immillorable”.

L’alcalde de Guissona, Xavier Casòliva, ha remarcat la predisposició de la Diputació de Lleida amb el món local. “És l’administració més propera que tenim ara perquè les persones que la formen també són alcaldes i coneixen la realitat del seu poble, són gent de primera línia del ciutadà i toquen els problemes reals de la gent i això és nota”.

Casòliva ha afegit que gràcies a la corporació s’han cobert línies d’ajut bàsiques, com la de llars d’infants, “que la Generalitat s’havia vist obligada a retallar a causa de la pressió fiscal i l’ofec econòmic provocat per l’Estat espanyol”.

Per la seva part, l’alcalde de Torres de Segre, Josep Ramon Branzuela, ha afirmat que la gestió de la Diputació de Lleia és “molt bona”, sobretot per als pobles petits i ha afegit que “la proximitat de la corporació amb els alcaldes és comparativa a la que mantenen els alcaldes amb els seus veïns”.

L’edil ha indicat que en el cas de la demarcació de Lleida, on majoritàriament hi ha pobles molt petits, seria molt complicada la seva subsistència sense la Diputació de Lleida.

Branzuela ha explicat que en el cas concret de Torres de Segre van poder fer el consultori mèdic gràcies al suport de la Diputació i que més enllà de grans infraestructures el més important per als pobles actualment és poder fer front al dia a dia amb els ajuts puntuals que reben de la corporació.

Lleida, 15 de març de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat