La Diputació tanca la seva participació a FITUR amb èxit de descàrregues de l’aplicació “AraLleida 365”

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Turisme, ha estat present a la Fira Internacional del Turisme (FITUR), que s’ha celebrat a Madrid entre el dies 30 de gener i 3 de febrer, donant a conèixer tota l’oferta turística de les comarques de Lleida.

A FITUR, el Patronat de Turisme també ha donat a conèixer l’aplicació per a mòbils “AraLleida 365”, una oficina de turisme virtual de les comarques de Lleida que, només en les primeres hores de vida, ha assolit la xifra de 613 descàrregues, de les quals, més de 400 s’han fet a la mateixa fira, amb un índex mig de valoració de 4,85 sobre 5 punts.

“Una aposta de la Diputació que pretén impulsar el sector turístic a utilitzar les noves eines tecnològiques que tenim a l’abast per tal d’optimitzar la promoció de les nostres comarques”, tal com ha assegurat el director del Patronat de Turisme de la Diputació, Jordi Blanch.

Durant la celebració de la Fira, des de l’estand de Catalunya s’han atès peticions de visitants interessats, per una banda en les ofertes dels Pirineus, sobretot en paratges com el Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici, el Romànic de la Vall de Boí i activitats com el senderisme, rutes en BTT o activitats a la neu. Per l’altra banda, els visitants també s’han interessat en l’oferta de les Terres de Lleida, especialment en el turisme rural, les oportunitats de Lleida ciutat, la gastronomia, rutes en general i opcions per fer amb la família.

La Fira Internacional del Turisme també ha servit per mantenir reunions amb altres Centres de Promoció Turística de Catalunya i altres països europeus per tal de definir accions a dur a terme durant l’any.

També s’han mantingut trobades amb empreses privades del sector turístic per motivar-los a incloure propostes de les terres de Lleida en les seves línies d’actuació.
Durant aquests dies, també ha tingut lloc l’acte de reconeixement als 13 municipis certificats amb el segell Destinació Turisme Esportiu (DTE), que inclouen les certificacions de La Seu d’Urgell, Sort i la Val d’Aran.

Lleida, 3 de febrer de 2013

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat