La Diputació signa un conveni per a la promoció de la Ruta del Cister

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

En col·laboració amb els consells comarcals de l’Urgell i la Conca de Barberà

La junta de govern de la Diputació de Lleida va aprovar, en la seva sessió ordinària de 14 de juliol, un conveni de col·laboració entre l’ens provincial i els consells comarcals de l’Urgell i la Conca de Barberà per a la promoció de l’anomenada Ruta del Cister.
Es tracta d’un acord de col·laboració interinstitucional per potenciar l’atractiu cultural i turístic que ofereixen els monestirs cistercencs de Poblet, Santes Creus i Vallbona de les Monges, així com l’entorn natural que els envolta. Aquesta col·laboració, amb uns orígens que es remunten a l’any 1989, es va concretar inicialment amb la creació de la marca turística Ruta del Cister i, amb l’objectiu de promocionar-la i de fomentar tot un conjunt d’activitats que es promouen entorn d’aquesta marca, les diferents administracions involucrades han signat, al llarg dels anys, diferents convenis de col·laboració.
En aquest sentit, la Diputació de Lleida col·labora enguany amb la promoció de la Ruta del Cister mitjançant l’atorgament d’una subvenció destinada a l’execució del Pla anual d’actuacions del projecte específic de la ruta. En concret, l’aportació de la corporació provincial per a aquest any 2014 ascendeix a 12.000 €, destinats a subvencionar les publicacions divulgatives, la publicitat i altres accions de promoció, així com la web i les actuacions 2.0 de la Ruta del Cister.

Lleida, 17 de juliol de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat