La Diputació se suma a les tasques de coordinació institucional per acollir i ajudar refugiats

COORDINACIÓ AJUDA REFUGIATS (FOTO DE JORDI BEDMAR)_WEB

La vicepresidenta primera de la corporació lleidatana ha participat aquest dilluns a la reunió amb institucions i entitats de suport que s’ha celebrat a Barcelona per consensuar una resposta conjunta al drama migratori

La Diputació de Lleida, juntament amb la resta de diputacions catalanes, la Generalitat de Catalunya, municipis i entitats han mantingut aquest dilluns una trobada per tal d’estudiar la millor forma de coordinar l’ajuda als refugiats sirians.

La vicepresidenta primera, Rosa Perelló, ha participat a la reunió convocada al Palau de la Generalitat per tal de consensuar una resposta conjunta des de Catalunya al drama migratori que viu Europa. La reunió ha estat presidida per la vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, acompanyada pel conseller de la Presidència, Francesc Homs, i la consellera de Governació, Meritxell Borràs.

A la reunió hi han participat les quatre diputacions catalanes, l’Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i representants d’entitats de suport a persones refugiades.

Foto: Jordi Bedmar

Barcelona, 7 de setembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat