La Diputació se suma a la celebració del 50è Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa

Vestits_Paper_Macia_Mascarell_SLI

Vestits_paper_Macia_premi002_SLI

La directora de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Montserrat Macià, ha assistit a la gala i ha lliurat diferents premis

El Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa ha celebrat aquest dissabte la seva 50a edició i la Diputació de Lleida ha volgut donar el seu suport i sumar-se a la celebració d’aquest esdeveniment tan singular i únic, que ha reunit unes 550 persones al Teatre L’Amistat.

La directora de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Montserrat Macià, ha assistit a la gala, que ha comptat amb la presència del conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

En el transcurs de la celebració, que ha estat conduïda per l’actriu Sílvia Bel, s’han lliurat els premis a les tres categories: “Moda actual”, “Època” i “Fantasia”. També s’han lliurat els premis addicionals “Didal d’Or i diamants”, “Agulla d’Or”, “Cinta mètrica de Plata” i els premis “El Corte Inglés”.

Amb motiu d’aquest 50è aniversari, s’ha editat un llibre titulat “50 anys de Vestits de Paper a Mollerussa”, de Miquel i Carme Polo. La impressió d’aquest llibre ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, que també dona suport al projecte liderat per l’Ajuntament de Mollerussa de demanar a la UNESCO que declari els Vestits de Paper com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, tal i com ha indicat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, en varies occasions.

Mollerussa, 12 de desembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat